sobota, 31 marca 2018

Površinsko slikanje

  Površinsko slikanje

§ E8-1-25. Priprava barvnih, primerjalnih in polnilnih sestavkov

PRIPRAVA OLJA, LEPILA, ZNANJA, KAZEINOVIH KOMPOZITOV IN PRIMEROV, SILIKATNIH KOMPOZICIJ IN PRIPRAVE PATTY
  Površinsko slikanje

Površinski premaz z vodnimi emulzijskimi formulacijami

Glavna dejavnost te družbe je oglaševanje na prostem v večini njegovih manifestacij (izdelava različnih oglaševalskih struktur, instalacij, zagotavljanje povezanih storitev). Poleg tega organizacija vključuje dve dodatni enoti (z relativno neodvisnostjo pri odločanju o organizaciji), ki se ukvarjajo z gradbenimi in zaključnimi deli ter s proizvodnjo trgovske in razstavne opreme.
  Površinsko slikanje

Barvanje nevodnih sestavkov

Slikanje površin lahko dosežemo z vodnimi in nevodnimi sestavki. V nevodne formulacije spadajo oljne barve, laki in emajlne formulacije. Uporabljajo se za barvanje ometanih površin v kuhinji, kopalnicah, stopniščih.
  Površinsko slikanje

2.

2.1. ,, . , , .
  Površinsko slikanje

11- (5-8). Barvanje z limetinskimi spojinami

Nove površine. Najprej popravijo napake, jih pokrijejo z raztopino, jih gladijo s koncem drevesa, z opeko (spodaj). Površina je obilo navlažena z vodo. Takoj, ko se voda absorbira brez ostankov, takoj na vlažni površini naredite prašek ali pa takoj dvakrat pobarvate. Stropi so najprej pobarvani, potem stene. Druga barva se izvede po sušenju prvega. Brez barvanja je možno barvati.
  Površinsko slikanje

Priprava zidov za slikarstvo

Danes je eden od najbolj preprostih, cenovno dostopnih in estetskih načinov dekoriranja stanovanja barvanje sten. Visoka priljubljenost tovrstnega zaključnega dela je precej razložljiva z uporabo novih tehnologij, novih barvnih kompozicij in posledično s popolnoma spremenjenim izgledom poslikanih zidov. Barvanje vam omogoča, da v hiši ustvarite edinstveno vzdušje in neprekosljivo udobje. Raznolikost barv za stene in možnosti sodobnega niansiranja, predstavljene v sodobnih barvnih katalogih (TVT, RAL, NCS itd.), Vam omogočajo, da izberete pravo senco in stopnjo sijaja za katero koli površino.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty