poniedziałek, 11 czerwca 2018

Laminirana cena suhega zidu

  Laminirana cena suhega zidu

Glavne prednosti dekorativnih suhih listov

Kratek čas namestitve. Kot katera koli vrsta mavčne plošče iz mavca je mogoče v najkrajšem možnem času izvedeti vgradnjo potrebne konstrukcije. Takšni listi so odličen dekorativni ščit, ki pokriva vse vrzeli in vizualne nepopolnosti osnovne površine sobe.
  Laminirana cena suhega zidu

PREDNOSTI VINAL-PVC PANELOV NA PODLAGI HL

- Velika izbira barv in tekstur. Ocenite lahko raznolikost barv in tekstur laminirane mavčne plošče v našem katalogu ali osebno.
  Laminirana cena suhega zidu

Značilnosti laminirane mavčne plošče

Glavna značilnost suhih pločevin z vinilnim (laminiranim) premazom je bila njihova sprednja površina, ki ne zahteva končnega zaključka. To vam omogoča, da pospešite hitrost popravila in občutno prihranite na materialih. Razmislite, katere druge prednosti imajo vinilska mavčna plošča:
  Laminirana cena suhega zidu

Kaj je drywall

Mavčna plošča iz mavca (mavčne plošče) se nanaša na gradbene materiale in se uporablja za dokončanje in zaščito prostorov različnih funkcionalnih namenov. Poleg tega je obseg tega gradiva zelo obsežen in ni omejen na banalno poravnavo zaprtih struktur. Dekoriranje sten, tal, stropov, izdelava obokov, naklonov, niš in celo izdelave dekorativnih kaminov se lahko realizira s pomočjo te vrste dekoracije.
  Laminirana cena suhega zidu

Barvne možnosti

Pozor! Barva na zaslonu vašega monitorja se lahko razlikuje od dejanskega. Zato je pred naročanjem priporočamo, da si ogledate pravi vzorec. Če želite to narediti, pokličite nas in se strinjamo.

Mavčna vlakna

Gipsana vlakna (GVL) je sodoben okolju prijazen homogen material z odličnimi tehničnimi lastnostmi. Nastaja z metodo suhega stiskanja mešanice sadre in papirja iz celuloze. Glede na svoje fizikalne lastnosti so listi iz mavčnih vlaken precej trpežni, trdni materiali, znani po svojih neodzivnih lastnostih.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty