piątek, 15 czerwca 2018

Namesto, da bi hišo poceni

Skupni stroški namestitve fasadnih materialov

Izberite najcenejši material za fasado - težko je. Pri nameščanju lahko nastane še več težav. Pomembno je, da se oblikuje seznam skupnih stroškov materialov, ki jih je treba uporabiti za zunanjo oblogo hiše. Vnesti morate naslednje:

Obloga lesene hiše

Lesena hiša sama izgleda lepo. Pogosto ne okrasi, dovolj za ravnanje s posebno biocidno in negorljivo impregnacijo. Toda, ko je treba popraviti hišo, ki je hramba, se sprejmejo drastični ukrepi. Vse, kar je potrebno, je, da stene z ustreznim materialom. Takšen okras ne bo le izboljšal videza stavbe, temveč tudi povečal toplotno zaščito, zvočno izolacijo in požarno varnost. Fasada lesene hiše je mogoče dokončati:
  Namesto, da bi hišo poceni

Termopanelna fasadna dekoracija

Sprednji termopaneli iz gostega ekspandiranega polistirena - idealen toplotni izolator za vse vremenske razmere. Z majhno maso in visoko trdnostjo se uporabljajo tudi v domovih s šibkim temeljem ali tlemi.
  Namesto, da bi hišo poceni

Dekorativni omet

Mavec fasade zasebne hiše je klasična rešitev, ki v današnjem svetu ni mogoče šteti za zastarelo. Navsezadnje je gradbena proizvodnja ena najbolj dinamičnih panog, kjer se redno uvaja inovativni razvoj. Zdaj sredstva za ometane stene niso več samo cementna malta. Moderni omet je lahko:
  Namesto, da bi hišo poceni

Obloga fasade z ometom

Okrasni fasadni dekorativni omet je danes najpogostejši pri gradnji zasebnih hiš. Ta vrsta fasadne obloge je večinoma posledica njegove vsestranskosti in nekaterih lastnosti:

Materiali za zunanjo notranjo dekoracijo do-it-yourself

Začnimo z materiali, ki se uporabljajo za zunanjost hiše, jih primerjamo po ceni in ugotovimo, kakšen učinek lahko dobimo v eni ali drugi obliki. Če razdelite materiale, uporabljene v skupine, ki imajo podobne lastnosti, vprašanje o tem, kako preoblikovati fasado, nima bogate izbire odgovorov, samo trije glavni razredi!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty