niedziela, 10 czerwca 2018

Urejanje dvorišča

Ali naj razvijalec izboljša lokalno območje?

Razvijalec je dolžan opraviti delo pri ureditvi dvorišča stanovanja, le če je takšno dejanje določeno s pogodbo o prodaji nepremičnine in dejanje prenosa hiše.
  Urejanje dvorišča

To vključuje načrt za izboljšanje in urejanje krajine na visoki stanovanjski stavbi

Izboljšanje ozemelj v vasi, odvisno od velikosti zemljišča, je običajno razdeljeno na dve kategoriji dejavnosti:
  Urejanje dvorišča

Izboljšanje dvorišč

Triad "dvorišče"

Naš pristop k izboljšanju dvorišč temelji na integriranem načrtovanju dvoriščnega prostora. V tem načrtu upoštevamo tri glavne smeri razvoja in življenja dvorišč: športne, otroške in prostočasne teme. To je program "Triad Yard", ki predpostavlja pristojno delitev prostora v skladu z zahtevami tehnične podpore ladjedelnice, željami prebivalcev in podnebnimi dejavniki (porazdelitev sončne svetlobe, prisotnost nasadov in njihova višina).
  Urejanje dvorišča

Kaj pa o dvorišču?

Sodobne ceste in pločniki nadomeščajo pokvarjene ali ne ustrezajo današnjim zahtevam dovoznih poti in poti. Če je mogoče, se bodo parkirni prostori za avtomobile razširili in se bodo odpravile nesreče in razlogi. Naprava avtomobilskih in pešpotnih cest je pomembna ne le v mestnih pogojih, temveč tudi pri izboljšanju kmečkih koč. V tem primeru se poleg standardnih premazov za asfalt in ploščice lahko uporabijo tudi redki, dragi materiali, ki so namenjeni za redke obremenitve.
  Urejanje dvorišča

Osnove projektiranja in okolice dvorišča

1. Razmislite o značilnostih ozemlja. S pomočjo sodobne tehnologije, strokovnosti delavcev, je mogoče celotno spletno stran gladko, kar bo zahtevalo veliko fizičnih in finančnih naložb. Ampak ali je vredno vse to razbiti?

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty