środa, 13 czerwca 2018

Naprava za talni estrih

  Naprava za talni estrih

Glavna tehnologija naprave zmeša različne mešanice

Med tehnologijami, ki se danes uporabljajo za ureditev temeljev tal za različne funkcionalne namene v stanovanjskih prostorih, so:
  Naprava za talni estrih

4. OSNOVNE DOLOČBE

4.1. Zasnova tal je treba izvesti ob upoštevanju operativnih učinkov na njih, posebnih zahtev (brez natančnosti, antistatične, brez prahu, absorpcije toplote, zvočne izolacijske sposobnosti, spolzke) ter podnebnih razmer na gradbišču.
  Naprava za talni estrih

2. PRIPRAVA OSNOV ZA PODEŽE

2.1. Temelj je treba načrtovati v skladu z znamkami ali profilom, predvidenim v projektu. Tla, ki se vlijejo med načrtovanjem, morajo biti izravnana in kompaktirana v skladu z zahtevami glave SNiP 3.02.01-87 "Zemeljska dela, fundacije in fundacije". Priporočeni sestavi zmesi tal so podani v tabeli. 13 Priloge 1 Priporočila.
  Naprava za talni estrih

3. Naprava za sestavljanje estriha

Montažni estrihi iz lesenih vlaken in cementnih vezanih plošč se uporabljajo pri konstruiranju tal, ne le za zagotovitev normalizirane absorpcije toplote, ampak tudi kot izravnalni sloj, porazdelitev zgoščenih obremenitev in izboljšanje zvočne izolacije tal med tlemi od udarnega zvoka. Število plasti, znamka plošč in način polaganja (v vročem bitumenu ali suhem) določi projekt.
  Naprava za talni estrih

PRIPRAVA NASLEDNJIH ELEMENTOV TLA

4.10. Odstranjevanje prahu površine je treba opraviti pred nanašanjem na površino sestavnih delov, adhezivnih vmesnih slojev za prevleke iz polimernih materialov in polimerov ter mastične sestavke za trdne (brezšivne) tla.
  Naprava za talni estrih

Cementno-peskovita estriha

Cementno-peskovita estriha se uporablja za niveliranje tal za naknadno polaganje zaključnih premazov, izboljšanje toplotne in zvočne izolacije zgradb, skrivanje komunikacijskih sistemov in cevovodov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty