niedziela, 10 czerwca 2018

Okrasna loža

  Okrasna loža

Notranja dekoracija lož in balkonov

Prej ali slej, toda vsakdo od nas mora rešiti problem notranjih dekoracij balkona ali lože. Težava se lahko nanaša na prenovo stanovanja, popravilo ali ureditev novih prostorov. Tako širok koncept kot notranja dekoracija balkona vključuje polaganje tal, stenskih oblog in stropa. Obseg dela lahko vključuje balkonsko izolacijo, namestitev omar in drugo pohištvo, eno od vrst žaluzij, električno delo.
  Okrasna loža

Kaj morate vedeti?

Teža

Dovoljena obremenitev na konzoli (obešeni) je 12 kN, kar je približno 1170 kg. Za dodane balkone (s ploščo, ki jih podpirajo strani s strani stebrov) in ložami (ne štrlijo preko konture stavbe), lahko obremenitev znaša 18 kN (1766 kg). Ampak vseeno, če odštejete težo zasteklitve in izolacije, je konča zelo majhna in njegova teža je treba izračunati s točnostjo letalstva. Zato se sami odločite, da boste sami izbirali možnosti za zaključek balkona, preverite gostoto ali specifično težo uporabljenih materialov ob upoštevanju absorpcije vlage, KDAJ DOLOČA V VODI. Pri mešanicah z vodo je njihova gostota pripravljena za uporabo. Seveda pri izračunu teže prevleke ne bi smeli upoštevati površine na steno.
  Okrasna loža

, , , , .
  Okrasna loža

Notranja dekoracija balkona s PVC ploščami in lesom v Nižnem Novgorodu

Do sedaj so najbolj polizdelki za notranjo dekoracijo balkona ali lože Eurolining in PVC plošče. Prednosti in slabosti vsakega materiala. Poskusimo jih identificirati.
  Okrasna loža

Zaključna loggias in balkoni: faze dela

Nadaljujemo z notranjim dekoriranjem po zasteklitvi in ​​na balkonih - tudi po ojačitvi parapetov in namestitvi strehe (če je potrebno), na zunanjo kožo ograje.

Izbira končne obdelave

Kot smo že omenili, so vsi priljubljeni materiali za končno obdelavo loggias opremljeni v skladu z zgoraj navedenim načelom. Vaša glavna naloga je, da izberete optimalno končno obdelavo. Preglejte informacije, predstavljene na zaključnih materialih, in lahko izberete najbolj primerno možnost za vaš položaj.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty