poniedziałek, 11 czerwca 2018

Tla iz mozajev naredite sami

  Tla iz mozajev naredite sami

Mozaik na tleh z lastnimi rokami

Tla iz marmornatih čipov so udobno položena v velikih sobah z masivnim zbiranjem ljudi. Kaj lahko naredimo iz marmornih čipov? Dobra možnost bi bila uporaba polnilnih kamnin, in sicer granita, gabra, bazalta.
  Tla iz mozajev naredite sami

Ustvarjanje tal iz marmorne drobtine

Marmor ima edinstvene estetske in praktične lastnosti. Ta gorski mineral je izjemen zaradi neverjetne lepote, trajnosti in vodoodpornosti. Mozaiki teraco podi, izdelani iz kamnitih žetonov, so pravi kos gradbene umetnosti. Pri proizvodnji izdelkov iz marmorja nastaja velika količina nedovoljenih odpadkov. Razkosan kamen je zdrobljen v različne frakcije in gre v prodajo.
  Tla iz mozajev naredite sami

↑ Sorte in prednosti marmornatih čipov

Marble čipi - naravni material, majhni delci kamnin, ki imajo zrnato kristalno obliko. V marmornih kamnolomih se mine z drobljenjem in nadaljnjim pakiranjem razvoja odpadkov v frakcije.
  Tla iz mozajev naredite sami

Kaj so betonske mozaične tla?

Betonska in mozaična tla so izdelana iz mešanice betona in marmorja. Slednje dobimo z drobljenjem naravnih mineralov različnih barv. Rezultat je mozaik ali polnilo.
  Tla iz mozajev naredite sami

Mozaikova tla v kopalnici

Talne mozaike v kopalnici so zelo raznolike. Takšno nadstropje bo videti impresivno in lepo, če so stene postavljene z mozaičnimi ploščicami s svetlečo ali zrcalno površino. Veliko toaletno ogledalo in steklo, nameščeno v kopalnici, bodo v notranjost dodale prefinjenost in nadalje povečale briljantnost mozaika.
  Tla iz mozajev naredite sami

Pravila za oblikovanje mozaičnih tal

Te premaze sestavljajo poseben mozaik, ki ima lahko različne velikosti, oblike in barve. Ko ustvarjate pokritost, morate upoštevati določena pravila in zahteve, tako da je rezultat dela kakovosten in zanesljiv. To predvsem vključuje dejstvo, da mora biti osnova rahlo nagnjena, prav tako pa mora biti zelo močna in zanesljiva.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty