niedziela, 10 czerwca 2018

Cena zgornje meje

  Cena zgornje meje

Profesionalna polnila za mavčne plošče iz mavca

Površine iz mavčnih plošč se začnejo takoj po namestitvi pločevine na strop, potem ko temeljito izdelamo temeljni premaz. Kakšen primer je potreben za:
  Cena zgornje meje

Priprava površine za kit

Za začetek je treba strop in stene temeljito očistiti iz ostankov predhodno dodelavnih materialov ter popolnoma odstraniti prah, umazanijo in druge elemente, ki lahko motijo ​​delovanje. Nato se površina prevleče. V večini primerov zadošča ena plast primerja, saj sodobne sestavine vsebujejo vse zahtevane snovi, zlasti antimikotične antiseptike. V nekaterih primerih pa jo je treba napolniti 2-krat (zelo vlažne sobe, prisotnost gliv na stenah).
  Cena zgornje meje

Datumi dela

Da bi ocenili časovni okvir za polnjenje sten in stropov, je potrebno temeljito pregledati vaše prostore. Povabite našega mojstra za komentiranje! Naredil bo potrebne meritve, vam svetoval o fazah dela in potrebnih materialih. Prav tako se strinjate glede pogojev popravila.

Kaj potrebujete za kiti?

Glavno merilo za kakovostno popravilo in zaključna dela je povsem ravna površina. Pripravi temelje, da dober mojster posveča posebno pozornost. Torej, gnetenje površine stene ali stropa, ki mu sledi mletje, ustvarja gladko in gladko podlago, primerna tudi za barvanje, tudi za barvanje ozadja.
  Cena zgornje meje

Tehnologija kiti stene in strop

Če menite, da lahko vsi kiti stene in strop, potem ste globoko napačni. Seveda, nihče ne moti, da si kupil kit in pobral lopatico. Vendar pa vam končni rezultat verjetno ne bo zadovoljil. Za izdelavo visokokakovostnih sten ali stropov je potrebno imeti materiale in potrebna orodja, pa tudi poznavanje tehnologije in praktičnih izkušenj.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty