sobota, 16 czerwca 2018

Raztopina polimera

  Raztopina polimera

Fasadni izolacijski sistemi

SISTEMI OGREVANJA FASADOV "Classic - MVS" in "Classic - PPS"

Izolacijski sistemi fasad "Classic - MVS" in "Classic - PPS" se uporabljajo za zunanjo izolacijo fasad stanovanjskih, javnih, upravnih in industrijskih objektov, tako novega kot tudi po rekonstrukciji, ki novim pogledom na fasado stavbe z novimi arhitekturnimi oblikami in ohranjanjem iz zunanjih okolje, hkrati pa izboljšuje izolacijske lastnosti. Fasadni izolacijski sistemi zagotavljajo visoko zvočno izolacijo, zmanjšajo stroške ogrevanja in klimatizacije na 60-65%, pomagajo zmanjšati debeline sten in olajšati temelj.

Pojasnilo.

Ta priporočila potekajo v skladu z dopisom št. 01 / 1-162 z dne 7. februarja 2006, LLC "Plant of Sealing Materials", Dzerzhinsk, Nizhny Novgorod po pogodbi številka 2-8861 od 12.05.2006
  Raztopina polimera

Vzroki za uničenje opeke

Opeka je trden monolit, ki stoji stoletja. Toda to trdnost sčasoma izgublja zaradi povsem objektivnih razlogov. Razlogi za uničenje zidarn veliko, ampak na prvem mestu, seveda, morate dati vodo. Opeka, zahvaljujoč porozni strukturi, lahko absorbira vodo. Ko ledena voda postane led, ki širi in uničuje opeke. Na enak način tudi voda uničuje cementno malto.
  Raztopina polimera

Načelo prodiranja cementne hidroizolacije in njenih prednosti

Hidroizolacijska cementno-peskana malta se že dolgo uporablja. To je tako imenovana ometna hidroizolacija. Uporablja se na stenah kleti od zunaj in od znotraj. Cementna malta dobro blokira dostop vlage do betonskih blokov, poleg tega pa na ometanih notranjih stenah kleti zlahka pritrdite ploščice ali barve.
  Raztopina polimera

CD 30 polimerna lepila in protikorozijska raztopina

Mleta za protikorozijsko zaščito armature in lepilne plasti med popravilom betonskih in armiranobetonskih konstrukcij

Polimerno spremenjeni cement kot elektroizolirani material za elektrotehnične sisteme

Pokazalo se je, da je bil razvit polimer. Določen je bil cement za elektroizolacijo. Prikazan je koncept možnosti polimerno modificiranega cementa.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty