czwartek, 14 czerwca 2018

Dvojne hiše projektov

  Dvojne hiše projektov

Zakaj dvonadstropne hiše še vedno ne izidejo iz mode?

Predvsem je namen projekta dvonadstropne stanovanjske stavbe ustvariti naravno optimalno območje prostora: v prvem nadstropju so ti skupni prostori - jedilnica, kuhinja, v drugem nadstropju - zasebni apartmaji lastnikov: spalnice, otroške sobe. To je značilna zasnova dvonadstropne hiše, vendar to ne pomeni, da bi morali slediti le tej uveljavljeni strukturi zoniranja. Izberite projekt in na njej ustvarite notranjost in lokacijo prostorov, ki so pravi za vas.

Pripravljeni projekti zasebnih hiš

Pri načrtovanju gradnje koče na 2 nadstropja, prihodnji lastnik poskuša poiskati projektni katalog z načrtom in fotografijo, da bi vizualiziral njen rezultat. Našim predlogom je priložen celoten paket dokumentov, vključno z navedbo arhitekturnega sloga stavbe. Rešitev na ključ vsebuje vse, kar je potrebno za izgradnjo polnopravnega drugega nadstropja moderne hiše:
  Dvojne hiše projektov

Vrste dvonadstropnih hiš

Različice hiš z dvema nadstropjema so precej velike. Katalog predstavlja razvite standardne projekte dvonadstropnih hiš. Specialisti najdejo najmanjše podrobnosti, ki jih lahko z gostoljubnostjo pomagajo gostom; z garažo, ki pusti lastnika za avtomobilom v hladni sezoni; s terasami in balkoni, ki daje zanimiv pogled na stavbo in služi kot priljubljeno zbirališče za vso družino.
  Dvojne hiše projektov

Značilnosti in prednosti

Dvonadstropna okvirna hiša je primerna za družino z dvema, tremi otroki zaradi svoje udobnosti. V prvem nadstropju je dnevna soba in kuhinja, v drugem - spalnici. V tej hiši je primernejše srečanje z gosti.
  Dvojne hiše projektov

Posamezna zasnova okvirjev

Kakovost oblikovanja hiše je odvisna od dobrega počutja v njej. Da bi se izognili sprejemu številnih napak, je priporočljivo uporabljati storitve izkušenih strokovnjakov, ki bodo sodelovali pri pripravi osebnega projekta. Vemo, kako urediti dnevno sobo in kako povezati hišo s spletno stranjo, kamor lahko naredite balkon / teraso in kuhinjo.
  Dvojne hiše projektov

Dvonadstropna hiša lesa

Mislil sem na gradnjo praktičnega in udobnega stanovanja in razmišljam kot možnost dvonadstropne hiše iz palice (zlepljene ali profilirane)? Boste lahko zgradili odlično stanovanje za prijetno bivanje v njej z vso srečo družino.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty