sobota, 16 czerwca 2018

Notranjost kletne etaže hiše

  Notranjost kletne etaže hiše

Zasnova prvega nadstropja hiše: pravi slog

Spoštljivi angleški klasiki, prijeten Provence ali lakonični minimalizem? Za oblikovanje prvega nadstropja zasebne hiše bo ustrezala vsakemu slogu. Glavna stvar je, da ustreza splošnemu konceptu stanovanjskega oblikovanja in je všeč vsem gospodinjstvom.
  Notranjost kletne etaže hiše

Faze modernizacije kleti

Če se odločite za dokončanje prenove kleti, se pripravite na več dejavnosti. Dolgoročna prisotnost ljudi v polkrogni sobi zahteva ustvarjanje udobnih pogojev, za katere je potrebno izvesti naslednje inženirske sisteme:
  Notranjost kletne etaže hiše

Zaključek kleti v zasebni hiši

Kletna etaža v zasebni hiši je odličen kraj za ureditev rekreacijskega območja, domačega kina, knjižnice, biljarda ali igralne sobe ali garaže. Za uporabo pritličja z največjo koristjo je pomembno, seveda, skrbno pretehtati njegovo postavitev in končno obdelavo. Samo o tem, kaj bi lahko bila dekoracija kleti v zasebni hiši, in o tem se bo razpravljalo še naprej.
  Notranjost kletne etaže hiše

Prednosti zasebne hiše s kletjo so:

  • racionalna raba površine gradbenega zemljišča z namestitvijo dela poslovnih prostorov v klet;
  • kompaktnost hiše, preprosta komunikacija med gospodarskimi in stanovanjskimi deli;
  • izboljšanje estetskih in umetniških rešitev ter življenjskega udobja;
  • toplotna učinkovitost stanovanjskega dela hiše.

Pravila kleti v zasebnih domovih in stanovanjskih zgradbah.

  Notranjost kletne etaže hiše

Načrt za namestitev pohištva v deželi: prednosti in slabosti samorazvojnega načrta

Eden od najpomembnejših kriterijev za izgradnjo deželne hiše je njegov edinstven slog, edinstvenost in individualnost. Pri nakupu stanovanja ni možnosti, da bi prišlo do velikih sprememb v postavitvi in ​​namestitvi pohištva. Po dogovoru s pohištvom lahko izkaže, da je ta ureditev popolnoma nepraktična. Konec koncev, stanovanje ni toliko prostora.
  Notranjost kletne etaže hiše

Pritličje dražje nad tlemi

Prva stvar, ki mora imeti v mislih, če se pojavi zamisel, da ima klet v hiši, je dejstvo, da bo njegova gradnja stala več kot zgrajena nadstropje ali celo v večini primerov več kot povečanje površine stavbe hiše.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty