czwartek, 14 czerwca 2018

Popravilo pocinkane železne strehe

  Popravilo pocinkane železne strehe

Priprava kovinske površine za popravila ↑

Pred popravilom strehe je treba pripraviti. Najprej je treba očistiti iz prahu, rje in druge umazanije, najprej s trdim, nato z mehko metlo in čopičem. Za čiščenje rjavih mest boste potrebovali kovinske ščetke. Po odstranitvi rje prah iz nje takoj odstranimo in mesto naslikamo. Nato naredite vizualni pregled strehe, da ugotovite razpoke in luknje, nastale pri čiščenju snega in ledu z lopatami.
  Popravilo pocinkane železne strehe

Pocinkana streha to naredite sami: erekcijska tehnologija

Pripravljalna dela pred izgradnjo strehe so izdelava slik (montaža delov navadnega premaza), kot tudi priprava železnih plošč za izdelavo previs, žlebov in podobno.
  Popravilo pocinkane železne strehe

Pregled vzrokov in načinov popravila puščanj v kovinskih ploščicah, keramiki, pločevini, mehkih in skrilavih strehah

Uhajanje strehe se nanaša na izredne razmere. Življenje v hiši, kjer so po taljenju snega ali drugem dežju stropi in stene prekriti z vlažnimi pikami, ni le neprijetno, temveč tudi nevarno.
  Popravilo pocinkane železne strehe

Kdaj je potrebno popraviti streho na deželi?

V večini primerov se nepremičnine v državi ne izvajajo vse leto, ampak v določenem obdobju (sezonsko), vendar kljub temu še vedno obstaja trenutek, ko potrebuje tudi popravilo ali obnovo posameznih elementov, kot so strehe. In to je streha, ki najpogosteje zahteva obnovo ali popolno zamenjavo, saj je skozi vse leto izpostavljena različnim vremenskim razmeram, ne glede na to, ali nekdo živi v hiši ali ne.
  Popravilo pocinkane železne strehe

Popravilo pocinkane strehe - tehnologija

V dolgem obdobju se uporabljajo pocinkane železne plošče za strešne kritine (glej fotografijo) in za izdelavo nekaterih elementov drenažnih sistemov: žlebovi, vtičnice itd. Pogosto se ta material uporablja pri delnem popravilu strešne površine. Strešnik pocinkane kovine ima dolgo življenjsko dobo, je vzdržljiv in zanesljiv v obratovanju in zato tudi na zahtevo lastnikov zasebnih nepremičnin.
  Popravilo pocinkane železne strehe

Montaža strehe z lastnimi rokami

Streha je del hiše, ki jo varuje pred večino negativnih vplivov od zunaj. Zaščita strukture pred sunki vetra, iz vseh vrst fizičnih in celo kemičnih vplivov. Toda hkrati je streha, ki je predmet vseh zgoraj omenjenih vplivov. Zato je pravilna namestitev in posledično pravilno vzdrževanje in pravilno delovanje določenega premaza ključ do dolgotrajne uporabe določenega strešnega materiala.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty