sobota, 16 czerwca 2018

Kovinske konstrukcije, ki se sami varijo

  Kovinske konstrukcije, ki se sami varijo

Kaj upravičuje zanesljivost varjenja: osnove varjenja:

Z močjo ustvarjanja trajnih povezav varjenje zavzema vodilni položaj. To je zagotovljeno s segrevanjem zlitin različnih kovin z uporabo električnega loka, kar vodi do plastične deformacije uporabljenih materialov. V tem primeru pride do vzajemnega prodiranja osnovnih delcev elektrode v strukturo materialov, ki so povezani. Posledično nastanejo molekularne vezi z ultrahitrostjo.
  Kovinske konstrukcije, ki se sami varijo

Faze izgradnje hiše iz kovine

Najprej se oblikuje projekt za prihodnji dom. Nato morate raziskati zemljišče za globino podtalnice in gostoto zemlje. Na podlagi tega se zaključi, kakšna bi morala biti podlaga.
  Kovinske konstrukcije, ki se sami varijo

Izbira materiala za ograjo

Litoželezni

Ta zasnova ograje - eden najbolj zanesljivih, in izgleda zelo "trdno". Vendar pa je priporočljivo, da ga uporabljate v zasebni hiši iz dveh razlogov. Prvič, precejšnja teža bo zahtevala gradnjo močnejših razponov - povečanje stroškov dela. Drugič, varjenje litega železa z lastnimi rokami ni lahka naloga. Če ustavite izbiro na njem, boste morali naložiti elemente in plačati veliko denarja za njih. Dejansko ni veliko storiti sami.
  Kovinske konstrukcije, ki se sami varijo

Vrste domačih kovine

Profilirana kovina je dokaj fleksibilen gradbeni material, ki vam omogoča, da s svojimi rokami naredite najbolj zapletene oblike gazebov. Toda najbolj priljubljene so zdaj kvadratne (glavna velikost je 3 do 3 metre), pravokotne (praviloma so široke 3 metre in dolge do 7 metrov), šesterokotne in oktaedične, slednje pa imenujemo tudi "okrogle".
  Kovinske konstrukcije, ki se sami varijo

Kovinski okvirji delajo sami

Pred začetkom dela, najprej je treba pripraviti kovinske risbe za vrtnar, ki ga nameravate narediti. V bistvu je dovolj navadna skica "ročno", vendar je zelo pomembno, da dimenzijo vseh elementov in da jih ne upoštevate, kot nekateri preveč samozavestni mojstri naredijo: & # 128578;
  Kovinske konstrukcije, ki se sami varijo

Kako upravljati biser

Za dolgotrajno delo takšne oblike mora slediti pravilom požarne varnosti. Od plamenskega ognja do nekaterih lesenih delov konstrukcije (na primer, če je na transportnem ročaju lesena šoba) mora biti razdalja najmanj 20 cm. Tudi ti elementi se zdravijo z antiseptiki.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty