środa, 13 czerwca 2018

Montaža vijačnih pilotov

  Montaža vijačnih pilotov

Tehnologija pihanja vijakov

Namestitev pilotov se začne z oznako. Na gradbišče, ki je pripravljeno za gradnjo, se oznaka prenese iz vnaprej izdelanega načrta za izračun, ob popolnem upoštevanju obsega in načela lokacije elementov. To je zelo pomembna točka, saj bo v prihodnosti vsak kup prevzel določeno težo, tako da le pravilna postavitev kupa zagotavlja pravilno porazdelitev teže hiše. Mesta nadaljnjega privitja pilotov lahko opazite s pomočjo kopalne lopate ali zastavic.

Kako ustvariti pritličje

Najlažji način je nakup stebrov višine 3,5-4 metra. Pod standardnimi tlemi se bodo poglabljali za 1,5 do 2 metra in izven zemlje za 2,5 do 3 metre. To bo dovolj. Nato med stebri poleg grille nastane kovinski okvir, s katerim lahko pritrdite lesene plošče ali okenske plošče s posebno obdelavo. Zunaj bodo zaprti z izolacijo in sešiti s straniščem, od znotraj pa bodo obrezani s posebnimi materiali. Tla v tej sobi bo treba betonirati do globine 30-40 centimetrov, kar bo dodaten nosilec in togost za pilote, nato pa se bo izklesal in izoliral.
  Montaža vijačnih pilotov

Pripravljalna dela

Predstave geodetskih raziskav tal na gradbenem zemljišču, ki so namenjene ugotavljanju značilnosti prenašanja prsti, so zasnovane na vsakem temelju, vključno s temeljom na vijačnih pilicah.
  Montaža vijačnih pilotov

Vijačne pilote - namestitvene funkcije

Danes so v Rusiji veliko povpraševanja po vijačnem piloti, saj jih je mogoče postaviti na nestabilna in kompleksna tla. Pomembno vlogo ima gospodarska težava, in sicer cena, tako na samih nosilcih, kot tudi na namestitev vijačnih pilotov.
  Montaža vijačnih pilotov

Tehnološki temelj na vijačnih pilotov

Vgradnja vijačnih pilotov sestavlja več stopenj. Vsak od njih mora strogo upoštevati tehnologijo, sicer bo utrpela zanesljivost celotne strukture. Kratko pregledamo in vam povemo o vsaki fazi.
  Montaža vijačnih pilotov

Tehnologija pihanja vijakov

Podporna vretena se začne s študijo gradbišča tal. Dimenzije kupa (premer in dolžina rezila) so odvisne od rezultatov raziskav. V večini primerov priporočamo standard BC108 z dolžino najmanj 2,5 metra.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty