środa, 13 czerwca 2018

Popravila šolskega razreda

  Popravila šolskega razreda

Koliko popravi strošek?

Stroški popravil in zaključnih del v šolskih razredih so odvisni od količine dela, ki ga je treba opraviti, in uporabljenih materialov, o katerih se dogovorijo v ocenah. Cene, navedene v oceni, se med popravilom ne spreminjajo. Vse spremembe ocene se opravijo le z medsebojnim soglasjem in se odražajo v podpisanem dodatnem sporazumu.

Ali imajo šole pravico do pobiranja denarja od svojih staršev?

V šoli starši pogosto potrebujejo denar: za popravila, darila in druge stroške. Ali so dolžni plačati in kaj storiti, če v šolskem proračunu ni želje za vlaganje?
  Popravila šolskega razreda

Kaj natančno plača občina?

Izobraževalni standard je vzdrževanje pouka in zunajšolskih dejavnosti, ki so v osnovni šoli vključeni v zvezni državni izobraževalni standard (zvezni standard javnega izobraževanja). Na primer, v prvem razredu katere koli šole bo študent prejel 21 ur pouka in 9 ur dodatnih ur (zunajšolskih dejavnosti) na teden. Država bo plačala za to. Občina plača učiteljem za delo, ki ni vključeno v izobraževalni standard, vendar brez katerih šola ne more storiti - to je vodenje v razredu, ki vodi skupine za dnevno nego. Plača za šolsko gospodarstvo (vključno z delom vodje nabave, čistilci in drugimi zaposlenimi, razen učiteljev) in tekoča popravila.
  Popravila šolskega razreda

Akmal Khamidov / Nekaj ​​besed o Loli Karimova-Tillyaeva in film o Ulugbeku

Vprašaš, kaj je slabo, da je Lola naredila film o vladarju Samarkandu in učencu Mirzu Ulugbeku? Razložil bom, kaj je povzročilo moje ogorčenje in zakaj je čas, da njen mož ukine njenega zakonca.
  Popravila šolskega razreda

Delo po pogodbi o zaposlitvi

Ne zamenjajte dolžnosti ali poletnega dela, ki je dejansko prostovoljno delo brez dela mladoletnika v korist šole po pogodbi o zaposlitvi.
  Popravila šolskega razreda

Interaktivne table za šole

Interaktivna tabla v šoli je lahko zelo koristno orodje, ki učitelju pomaga organizirati delo v razredu in predstaviti material v najbolj vidni obliki. Toda za to je potrebno ustrezno izbrati interaktivno tablo - v šoli je veliko strožjih zahtev kot v drugih organizacijah.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty