piątek, 15 czerwca 2018

DIY opeke baze

  DIY opeke baze

Zaščita opečne baze

Potrebno je, če nenadoma moraš nekaj časa ustaviti gradbena dela. V tem primeru je treba postaviti film na vrsto strukture, ki zagotavlja zagotovitev zaščite pred močnim sončnim žarkom in uničenjem.
  DIY opeke baze

Obstoječe vrste podstavkov, ki jih je mogoče izdelati iz opeke in zaspite

Treba je opozoriti, da se bo naslednja razprava osredotočila na klet, ko so stene končane in klet je izoliran. To je zelo pomembna opomba, saj se med delom lahko spremeni relativni položaj strukturnih elementov.

Opeka erekcija

Najpogosteje temelji na zemlji od tal od 30 do 90 cm. Višina kleti ne sme biti manjša od 50 cm. Seveda, če je stavba postavljena na pobočju, se višina kleti lahko poveča. V stavbah s kletjo lahko njegova vrednost doseže dva metra.

4. Kako shraniti opečno klet, če je gradnja hiše začasno ustavljena?

Če gradite hišo ne za eno obdobje gradnje in zaradi pomanjkanja sredstev ali hladnega vremena, ste prisiljeni prekiniti gradnjo v fazi pripravljenosti opečne baze, morate poskrbeti za njegovo varnost.
  DIY opeke baze

Pravilna razstava kotov

Za držanje opeke je ena od najpomembnejših tehnoloških operacij razstava vogalov. Sprva se to naredi brez uporabe rešitve. Opeke so zložene na vsakem kotu hiše. Nato se razdalja meri med vsakim vogalom. Idealna je možnost, ko so razdalje vzporednih sten popolnoma enake. Seveda jih ne bo uspelo uskladiti z najvišjo natančnostjo, največja razlika je dovoljena največ 2 cm.
  DIY opeke baze

Gradnja kletne stene

In tu, pred vami je že pripravljena podlaga, iztrebljena z nivojem tal. Kaj je naslednje? In zdaj, s pomočjo hidravlične ravni, je treba določiti in označiti vodoravno črto - tako imenovano ničelno oznako.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty