czwartek, 14 czerwca 2018

Ognjevarna ograja

  Ognjevarna ograja

Temelj ograje

Ograja je precej težka in ogromna. Tudi če je polaganje na pol opeke. Zato je fundacija obvezna pri gradnji. Najpogosteje uporabljena naprava trak temelj.
  Ognjevarna ograja

Temelj za opečno ograjo

Temelji za opečne ograje so najpogosteje uporabljeni trakovi. Lahko jih postavite na katero koli vrsto tal, izjema je mokra tla, pesek, vendar na tej strani ne morete graditi ničesar.
  Ognjevarna ograja

Vprašanja, ki se pojavijo v pripravljalni fazi gradnje

Če se odločite za začetek gradnje, morate upoštevati več točk. Obvezna številka, ki se upošteva pri gradnji stebrov opeke za ograjo: količina materiala in predvideni stroški dogodka.

Ograja z opečnimi stebri - zanesljiva in estetska

Podporni stebri iz opeke omogočajo zanesljivost gradnje. Kombinirajo se z lesenimi deli, polikarbonatom, kovanimi kovinami, kovinskimi ograjo, profilirano cevjo. Opeka in čvrste "kape" na vrhu stebrov dajejo ograji posebno estetiko.
  Ognjevarna ograja

Zidarski opečni stebri

Ko je temelj ograje z betonskimi stebri pripravljen, lahko nadaljujete s polaganjem. Običajno so izdelani v velikosti 38 cm. V postopku polaganja mora biti notranja praznina napolnjena z betonom. Za trdnost lahko postavite tudi majhno ojačitev (kosi žice, zidarska mreža).
  Ognjevarna ograja

Oblikovanje stavbe

Pred štetjem števila opek, morate natančno izmeriti obseg zahtevanega ozemlja. Na risbi je treba označiti vse nepravilnosti in mletje. Poleg tega boste morali upoštevati vse značilnosti tal, da kasneje ne boste imeli neprijetnih presenečenj. Poleg tega boste morali takoj kupiti zahtevano količino materiala. Bolj natančno je risanje bodoče ograje, lažje bo, če boste računali količino ne samo opeke, temveč tudi potrošne materiale.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty