poniedziałek, 11 czerwca 2018

Montaža inštalacije sendvič plošč

  Montaža inštalacije sendvič plošč

Navodila za vgradnjo in delovanje stenskih plošč in strešnih okvirjev PSB in PCB Teplant (Teplant)

Objava številka 2 in sprememba številka 0 je bila uvedena 30. avgusta 2012, IS 5284-013-01395087-2012

Montaža stenskih sendvič plošč

Vgradnja stenskih plošč se izvaja na naslednje načine: navpična in vodoravna. Pri izbiri vodoravne metode mora namestitev začeti z osnovo; pri izbiri navpične - z vogala stavbe. Če je potrebno, med temeljom in ploščo z uporabo sloja izolacijskega materiala in tesnilnega materiala. Za toplotno izolacijo in oprijemanje sendvič plošč na kovinske konstrukcije je treba na okvirčnem stebru namestiti poliuretanski tesnilni trak.
  Montaža inštalacije sendvič plošč

Pred namestitvijo izdelka

Moč zgradbe bo v veliki meri odvisna od tega, kako dobro se izvaja namestitev. Zato je pri opravljanju dela treba posvetiti veliko pozornost ne samo kakovosti materiala, temveč tudi pritrdilnih elementov in orodij. In, seveda, namestitev izvajajo samo strokovnjaki, ki imajo veliko izkušenj na tem področju.
  Montaža inštalacije sendvič plošč

Začnite namestitev sendvič plošč.

Ko je vse pripravljeno in popolno, določite zaporedje namestitve. Odvisno od velikosti gradbenih plošč lahko montirate v vodoravni ali navpični legi.
  Montaža inštalacije sendvič plošč

Montaža sendvič plošč video navodila za montažo

NovoPlast: Navodila za montažno tehniko sendvič plošče navodila za namestitev video sendvič plošče (sendvič) s penasto polistirno izolacijo.

Alucobond Kupi sestavljene plošče alukobond, namestitev


  Montaža inštalacije sendvič plošč

Strešni sendvič plošče

Ta video posreduje nasvete o izbiri vrste montažnih in rezanje sendvič plošč. Naučili se boste tudi, kako se horizontalna namestitev razlikuje od navpičnega. Videoposnetek opisuje napredek vgradnje strešnih plošč.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty