sobota, 16 czerwca 2018

Globina komunikacijskega kabla

Zahteve pri izbiri lokacije poti

V tej fazi je treba začeti projekt polaganja kabla v tleh, uskladiti z lokalno upravo. Pri izbiri lokacije poti je treba upoštevati številne dejavnike, kot so bližina drugih komunikacij, presečišče parkov in trgov na kabelski progi, prisotnost stavb in objektov v gospodarske namene ter naslednje določbe
  Globina komunikacijskega kabla

OSNOVNE DOLOČBE ZA OBLIKOVANJE PLINSKIH LINOV

1. Splošne določbe

1.1. Oblikovanje optičnih komunikacijskih vodov za plinovode bi moralo temeljiti na zahtevah mednarodnih komunikacijskih linij, ki zagotavljajo njihovo visoko zanesljivost, funkcionalno odličnost in gospodarnost.
  Globina komunikacijskega kabla

6 SHEMI TOPLOTNE IN TOPLOTNE MREŽE

6.1 Izbira variante sheme toplotne oskrbe objekta: centralizirani sistemi za oskrbo s toploto iz kotlovnic, velike in majhne termoelektrarne in jedrske elektrarne (CHP, TE, NE) ali iz decentraliziranih virov toplotne oskrbe (DTT) - avtonomni, strešni kotli iz stanovanjskih toplotnih generatorjev se proizvajajo s primerjavo izvedljivosti možnosti.
  Globina komunikacijskega kabla

3. Podzemni kabelski vhod skozi gradnjo stavbe.

Kabelske vnose v zgradbe, kabelske konstrukcije in druge prostore je treba izdelati v cevi brez azbestnih cementnih cevi v nerjavljenih luknjah iz armiranobetonskih konstrukcij.
  Globina komunikacijskega kabla

Styling tehnologija DIY

Prišli smo na glavno vprašanje članka, v katerem bomo razmislili, kako naj električni kabel postavimo na tla sami. Da bi bila navodila priročna in razumljiva, jo bomo zagotovili po stopnjah.
  Globina komunikacijskega kabla

OBLIKOVANJE KARTOGRAFA DUBINA KABLA

22.28. Sestavljanje kartografije vključuje krepitev nadzora nad globino polaganja kablov med konstrukcijo CLS ter določitev dejanske globine kabla (glej točke 6.3 - 6.5).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty