piątek, 15 czerwca 2018

Stroški vgradnje dvignjenega dna

  Stroški vgradnje dvignjenega dna

Značilnosti oblikovanja

Glavni element v napravi dvignjeni tla so posebne plošče. Lahko so izdelani iz različnih materialov. Na splošno je pri dekoraciji pisarn najbolj priljubljenih plošč iz iverne plošče z visoko gostoto, prekritih z jeklom. Za strežniške sobe se pogosto uporablja iz kalcijevega sulfata, ojačenega z vlakni ali vlakni, z antistatičnim vinilom, ki je v njih že tovarniško nameščen.
  Stroški vgradnje dvignjenega dna

Antistatična tla za strežnike

Prostori strežnika in operaterja, v katerih se nabira visoka napetost, potrebujejo posebno talno oblogo. Olajšati mora statično napetost ali pa ga sploh ne nabirati. Dvignjena tla v takih prostorih morajo imeti odlične antistatične in električno prevodne lastnosti.
  Stroški vgradnje dvignjenega dna

Strežnik: kateri podstavek je izbral?

V operacijskih sobah in strežniških sobah z enostavno preprogo ali linolejom ne bo delovalo. Tukaj potrebujete posebno prevleko, antistatično. Narašča, ko veliko opreme. Iz tega razloga je tako pomembno izbrati pravo talno oblogo. Za ta dvignjena tla smo pripravljeni ponuditi posebno antistatično prevleko. Njihova osnova sestoji iz kalicijevega sulfata, zato se ne nabira električna energija in med delovanjem ne povzroča težav.
  Stroški vgradnje dvignjenega dna

Značilnosti oblikovanja

Dvignjena tla so predvsem posebna plošča. Izdelana je iz različnih materialov. Na primer, pri dekoraciji pisarn najbolj priljubljenih ivernih plošč z zaščitno plastjo jekla. Za sobe s strežniki se zelo pogosto uporabljajo kalcijev ploščice z vlakni in vinilom.
  Stroški vgradnje dvignjenega dna

Prednosti dvignjenih tal:

  • možnost prilagajanja višine tal;
  • sprejemljive stroške dvignjenega dna in ceno njene namestitve;
  • preprostost naprave in storitve;
  • dostop do skritih komunikacij;
  • vzdržljivost;
  • širok spekter premazov;
  • visoke lastnosti toplotne in zvočne izolacije;
  • operativna varnost;
  • estetika
Smo uradni distributer proizvajalcev dvignjenih tal:
  Stroški vgradnje dvignjenega dna

Prednosti dvignjenih tal

Udobje. Ta vrsta nadstropij vam bo omogočila skrivanje vseh omrežij in komunikacij, hkrati pa poenostaviti dostop do njih, saj je dovolj, da dvignete več plošč in že dostopate do določenega spletnega mesta. Če želite opraviti kakršno koli obsežno delo, lahko strukturo hitro razstavite in po končani namestitvi znova namestite.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty