sobota, 16 czerwca 2018

Gradnja visokih zgradb in objektov

Hiša ozemlje in njegova priprava

Zaključna faza v tehnologiji gradnje stavbe je ureditev mesta v bližini hiše. Tu govorimo o gradnji igrišč, sajenju dreves, organiziranju kluba, polaganju talnih plošč in tako naprej. V Moskvi je ta stopnja zaradi povečanih tovornih površin namenjena ključni pozornosti.
  Gradnja visokih zgradb in objektov

Gradnja hiše in nove tehnologije

Tehnologije, ki se uporabljajo pri gradnji sodobnih visokih stavb, so odvisne od obsega strukture geodetskih značilnosti zemljišča in funkcij, ki jih bo kasneje izvedla gradnja:
  Gradnja visokih zgradb in objektov

Visoka gradnja

Ustanovitev temeljnih struktur in metod za izračun podlag za zagotovitev zanesljivosti moderne visokogradnje je ena glavnih dejavnosti NIIOSP. Inštitut je pomembno prispeval k izgradnji prvega metropolitanskega "visokogorja".
  Gradnja visokih zgradb in objektov

Faze gradnje visokih stavb

Pred začetkom gradnje je potrebno iti skozi več stopenj načrtovanja visokih stavb, izpolnjevati vse potrebne standarde in jih dosledno odobriti v regionalnih primerih. Vse podrobnosti projekta morajo izpolnjevati tudi zahteve kupca, v vlogi katere je lahko vladna agencija ali posameznik.
  Gradnja visokih zgradb in objektov

6 Arhitekturne in načrtovalne rešitve za visoke stavbe in kompleksov

6.1 Pri razvoju arhitekturnih in načrtovalnih rešitev za visoke stavbe in komplekse je treba upoštevati rezultate geotehnične ocene gradbišča, opisane v 8.1.1.6 in 8.1.1.7.
  Gradnja visokih zgradb in objektov

Glavne sestavine inženirskih raziskav za gradnjo visokih stavb

Inženirske raziskave za gradnjo visokih stavb, namenjene predvsem študiju lastnosti tal na ozemlju, namenjenem gradnji. V večstanovanjskih stavbah je na tleh močno pritisk na tleh, študije slabe kakovosti stiskljivosti lahko povzročijo uničenje temeljev in same zgradbe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty