poniedziałek, 11 czerwca 2018

Stroški gradnje hotela s 50 sobami

  Stroški gradnje hotela s 50 sobami

Pripravljeni projekti hotelov in mini hotelov

Oblikovanje in izgradnja hotela je težka sistemska naloga. Potrebno je natančno določiti naloge, ki jih mora hotel opraviti, kjer se bo nahajal, koliko gostov je treba vročiti.
  Stroški gradnje hotela s 50 sobami

Pridobitev lastništva

Najboljša možnost je nakup lastnih prostorov. Torej, poslovneži pogosto kupujejo komunalne apartmaje, jih prenesejo v nestanovanjski sklad, postavijo v red in opremijo sobe. Stroški takega stanovanja so odvisni - znova - na mestu, kjer se nahaja, in na območju, zato je nemogoče natančno glasovati.
  Stroški gradnje hotela s 50 sobami

Kakšen hotelski format lahko izberete?

Gre za odprtje mini hotela, ki bi ga bilo treba obravnavati kot možnost zasebnih naložb v hotelski dejavnosti. Vendar pa predponka "mini" ne sme zavajati nikogar. Tudi najmanjši hotel zahteva znatne naložbe v naložbe in dovolj dolgo čakati na izplačilo. Vaša sredstva morda ne bodo zadostovala, potem morate sposoditi denar ali pritegniti zasebne vlagatelje.
  Stroški gradnje hotela s 50 sobami

Kako in koliko stane graditi mini-hotel

Pri izgradnji hotela na ključ bo cena seveda ena izmed pomembnih dejavnikov, vendar je veliko bolj pomembno upoštevati tiste, ki bodo pozneje pomagala plačati stroške.
  Stroški gradnje hotela s 50 sobami

Gradnja hotelov, ob upoštevanju vseh odtenkov

Dejavnost turistične industrije je eden najbolj značilnih znakov ekonomsko razvite družbe. Izboljšanje in širitev tega storitvenega sektorja vedno spremljata gradnjo hotelov in mini hotelov.

Hotelski razvoj podjetja

Hotelska industrija je ena od temeljnih vej moskovskega gospodarstva. V prestolnici je 213 hotelov s številom sob 50 in več v vsakem, 466 malih hotelov, 352 hostelov s skupnim skladom več kot 50 tisoč sob. 323 hotelov v Moskvi so razvrščene in prejele kategorijo zvezdic.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty