sobota, 16 czerwca 2018

Kako ometati opeko stene na balkonu

  Kako ometati opeko stene na balkonu

Značilnosti procesa mavca

V dekoraciji opeke ima svoje značilnosti. Če načrtujete notranjo dekoracijo z lastnimi rokami, je nujno, da jih poznate. Prvo pravilo je potreba po krčenju stene. Če je bila opeka pred kratkim položena, potem morate, preden začnete z ometom, dati določen čas za sušenje in zbijanje. V nasprotnem primeru bo na površini nastala pecina razpok in celo možno je, da bo omet na nekaterih mestih zrušen.
  Kako ometati opeko stene na balkonu

Klasifikacija dekorativnega ometa na zunanjih lastnostih

Mavec se prodaja kot suha ali pripravljena mešanica. To je polnilo, različne dodatke (antiseptik, zgoščevalec, topilo itd.) In raztopino veziva (bela cementa ali sintetična akrilna smola).
  Kako ometati opeko stene na balkonu

Priprava končne plasti in druge faze dela

Tanka plastična mreža je nameščena na mokrem prvem sloju. Zajema končno plast. Tukaj je delo opravljeno lepo, sloj prevleke se prikaže na ravni žarnic, površina je previdno izravnana.
  Kako ometati opeko stene na balkonu

Priporočila primera

Če ima barvo, je treba najprej izbrati pod ton, s katerim bo stena naslikana kot rezultat. To bo dobilo najbolj podobno senco, ki ste jo izbrali za dekoracijo balkona. Če delo poteka počasi, ni nujno, potem je priporočljivo slikati z mehko čopičem. Na vseh težko dostopnih mestih, vogalih sten in šivov bo previdno slikala. Če je območje stene zelo veliko, lahko uporabite valjček ustrezne velikosti ali pnevmatskega pršila. Slikanje je treba opraviti zelo previdno, tako da zaradi tega ne morejo biti obarvana mesta - lahko povzročijo neenakomeren odtenek na zaključnem sloju in napake v strukturi prevleke.
  Kako ometati opeko stene na balkonu

3. Previdnost pri pripravi je ključ do uspeha.

Površina pred slikanjem mora biti čista. Vse solne lise je treba očistiti s kovinsko krtačo (v nobenem primeru ne uporabljajte kisline!). Očistite steno z milnico in pustite, da se posuši: opeko potrebuje približno en teden, da iz izvora pridobi vso odvečno vlago.
  Kako ometati opeko stene na balkonu

Hitro se bom posvetoval (notranjost). Gospodinjstvo

Na kmetiji nihče nima... Še vedno je bolj živahen:) Lastniki mansard. Obstajata dve podstrešni sobi od 35 do 38 kV. Po dogovoru - prostori za starejše dečke. Stropi bodo zagotovo obloženi s ploščo, vendar se nismo odločili, kaj storiti s stenami... Tudi s ploščo? Ali pa je bolje uporabiti ozadje za nekatere naravne materiale - tkanino, kamen, reliefen omet? Če se vsi clapboard - hitro ne utrudijo? Ali je praktično? In kaj je mogoče storiti s podobnimi okni? Naj poskrbim, da jih bodisi...

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty