sobota, 16 czerwca 2018

Stene za barvanje

  Stene za barvanje

Zakaj potrebujete prašno steno?

Priprava sten je potrebna za odstranjevanje prahu, zmanjšanje in enakomerno porazdelitev vpojnosti sten, kar omogoča enakomerno nanašanje lepila in barve. S prisotnostjo praška na materialu se njena adhezija povečuje, barve in laki se shranijo, izdelek postane odporen proti obrabi in vodoodporen. Primer služi kot zaščita baze za dolgo časa.
  Stene za barvanje

Zakaj je potreben zidni primer?

Premaz, ki prekriva površino, varuje premaze barve zaradi povečane oprijemljivosti. To zagotavlja dodatno vzdržljivost in vodoodpornost za vse izdelke, ki so z njeno pomočjo okrepljeni.
  Stene za barvanje

Faza 1: izravnavanje sten in njihovo ravnanje

Če naj bi bilo preprosto barvanje stene, bi bilo treba največja prizadevanja usmeriti v odpravo vseh možnih nepravilnosti. Kot možnosti lahko uporabite naslednje načine:
  Stene za barvanje

Orodja, ki so potrebna za polaganje sten

Če želite primerjati površino plošče, je potrebno orodje vnaprej pripraviti. Najprej boste potrebovali delovne rokavice, jih lahko uporabite tudi pri interakciji z vodo na osnovi barve. Za preprečevanje strupenih snovi je najbolje uporabiti zaščitno masko.
  Stene za barvanje

Faze pripravljalnega dela

Pripravljalna dela za barvanje sten so razdeljene v štiri faze. Prva faza je odstranitev starega konca. Tu je veliko odvisno od tega, kateri material je bil prej uporabljen za zid. Če je to ozadje, potem jih je treba popolnoma odstraniti, in steno proshpaklevat in očistiti.
  Stene za barvanje

Priprava sten in stropov za barvanje

Brez skrbne priprave osnove ni mogoče dobiti želenega rezultata. Navsezadnje tudi majhna napaka na površini sten ali stropa lahko negira vsa prizadevanja in celo najsodobnejša barva ne bo mogla skriti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty