niedziela, 10 czerwca 2018

Polaganje laminatov v apartmajih

  Polaganje laminatov v apartmajih

Pripravljalna dela pred polaganjem laminata

Acclimatize laminat mora v stanovanju pri temperaturi najmanj 15 stopinj Celzija, dva dni pred polaganjem, kar mu daje čas za širitev. To bo preprečilo veliko težav po namestitvi. Nato morate osvoboditi prostor iz pohištva in nepooblaščenih oseb. Odstranite obstoječa tla, če je potrebno, preverite talno ravnino. Načeloma lahko laminat položimo na katero koli osnovo, glavna stvar pa je, da mora biti ravna. Če je tla izdelana iz betona, je treba vse jame zapolniti z samoizravnalno mešanico glede na najvišjo točko. Vse preproge je treba odstraniti. In končno, premaknite tla, da odstranite prah in smeti.
  Polaganje laminatov v apartmajih

Vredno podlago za laminirana tla

Zahteve za polaganje baze

Laminat je nabor večslojnih plošč, opremljenih na vseh štirih straneh s posebnimi ključavničnimi sistemi. Naprave, ki se zaprejo s klikom, pospešijo in poenostavijo delo, vendar pa morajo pri pripravi prostorov za ureditev posebno pozornost pri obdelovalcih.
  Polaganje laminatov v apartmajih

Začnemo položiti in se izogniti napakam

Torej, pripravljalna dela so končana. Lahko začnete styling. Z začetkom te faze se pojavijo nova vprašanja. Kako položiti laminat: vzdolž ali čez? Kako postaviti prvo vrsto laminatnih letvic? Kako jih popraviti med seboj?
  Polaganje laminatov v apartmajih

Pogoji laminiranja

Pred začetkom polaganja mora biti laminat zagotovljen, da je primeren za vaše razmere in da so nato zagotovljeni vsi potrebni pogoji za njegovo uporabo.
  Polaganje laminatov v apartmajih

Polaganje laminata diagonalno: video

Naslednji video prikazuje diagonalno postavitev lastnega laminata. Njen plus je, da vizualno širi prostor. Ampak bodimo iskreni, ta vrsta namestitve ni za vsakogar. To je posledica dveh odtenkov. Prvič, diagonalna paluba zahteva veliko pozornost in pozornost pri delu z merilnim trakom in žico. Drugič, ni vsakdo všeč videz takšne talne obloge, in šivi so bolj opazni. Ta kratek videoposnetek vam bo pokazal vse najpomembnejše odtenke.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty