piątek, 15 czerwca 2018

Ozadje

  Ozadje

Vrste ozadij in značilnosti njihovega lepljenja

Sodobna ozadja so na trgu predstavljena v precej širokem razponu, kar potrošnikom omogoča izbiro materiala in lastnosti, ki so nepogrešljive v pogojih določene sobe.

Kako izbrati pravo lepilo

Sodobna lepila za ozadje so praviloma sestavljena iz modificiranega škroba in / ali metilceluloze, protiglivičnih dodatkov in včasih PVA in indikatorja, snov, ki je obarvana v določeni barvi, ko deluje v vodo. Skladno s tem se, ko se lepilo izsuši, ponovno postane brezbarvno.
  Ozadje

Steklena vlakna

Izdelan je s tkalnim postopkom iz prepletenih steklenih prej. To je trpežen, dihanje material, ne trganje in ne gorijo. Mnogi jih zamenjujejo s stekleno volno in se bojijo, da jih uporabljajo pri dekoriranju sten, vendar je to mnenje popolnoma napačno! Sestava in način izdelave prevlek steklenih zidov se radikalno razlikuje, se jih ne bo dotaknilo neprijetnih občutkov.
  Ozadje

Prednosti čarovnika za ozadje

Vsi vedo, da je popravilo povezano z veliko neprijetnostmi in finančnimi stroški. Tako navidezno preprosta naloga, kot da bi pritrjevala ozadje s sliko, lahko sama po sebi skriva številne odtenke in odtenke, ne da bi vedela, kaj je lahko zelo razočarana v rezultatu in pokvariti dragocen gradbeni material.
  Ozadje

Lepljenje sten in stropne ozadje v Sankt Peterburgu

Za lepljenje sten in stropov z ozadjem je potrebna predhodna priprava, zato je bolje zagotoviti izvedbo vseh del na ozadju za lepljenje strokovnjakov.
  Ozadje

Na fotografiji:

Pogosto lahko slišite vprašanje: kako lepiti vinilne tapete, papirne ali netkane ozadje? Kako lepiti - vprašanje ni prazno. Dejstvo je, da so vse zgornje vrste ozadij zlepljene drugače.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty