sobota, 16 czerwca 2018

Lesena okna

  Lesena okna

Galerija del

Vsako okno, ki ga naredimo, kot za sebe - v skladu z vsemi pravili GOST in tehničnimi zahtevami. Okna so zaključena z lesenimi okenski okvirji, montaža pa se izvaja v skladu s tehnologijo Profi-Line.
  Lesena okna

Profil in obdelava lesa:

Pravilen pristop k izdelavi profila lesenih steklenih oken zagotavlja maksimalno trdnost lesa, odpornost na nihanje vremenskih razmer in mehanske deformacije.
  Lesena okna

Nakup lesenih oken s steklom proizvajalca na debelo ali drobno! Protikrizne cene!

Leseni okvirji z dvojnim steklom te serije v pogojih osrednje Rusije so primerni za stanovanje, za državno hišo v državi, za kopanje in ne le...
  Lesena okna

Izbrali bomo in izdelali okno, ki je optimalno za vas:

od ene vetrnice do sodobnega - lesenega okna evropskega standarda z mehanizmom nagiba in obračanja v skladu z evropskimi standardi za nemško opremo. So enostavni za uporabo in primerni za državo in v mestu.
  Lesena okna

Leseni eurovendi z dvojnim steklom

Se spomniš, kako so se začele tvoje najljubše ruske filmske zgodbe? Tako je pripovedovalec odprl okna lesa, oziroma rolete in začel zgodbo. Od takrat mnogi od nas povezujejo lesena okna s toplino, harmonijo in udobjem. Odrasli smo že davno, standardna okna iz lesa pa so se nekoliko spremenila, poseben odnos do njih pa se ni spremenil. Vsakdo, ki želi ustvariti v svojem domu edinstveno vzdušje udobja, bo vsekakor izbral lesena okna z dvojno zastekljena okna, ne pa s plastičnimi ali aluminijastimi koluti.
  Lesena okna

Koristi

Ko gre za lesena okna s steklom, jih ni mogoče primerjati s tradicionalnimi modeli tesarstva. Osnova njihove zasnove je enaka PVC oken. Glavna razlika je, da se namesto plastike uporablja lesni profil, ki je zanesljivo zaščiten pred videzom glivičnega kalupa. Ta okna je treba kupiti za številne prednosti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty