niedziela, 29 lipca 2018

Zasteklitev

  Zasteklitev

Razširitev prostora z zasteklitvijo

Balkoni s prenosno zasteklitvijo v tovarni oken

Daljinska zasteklitev je posebna vrsta vgradnje oken, ki vam omogoča, da razširite notranji prostor lože ali balkona.
  Zasteklitev

Kako vnaprej veste stroške zasteklitve balkona?

Naročite izračun stroškov zasteklitve balkona ali lože z nami enostavno. Dovolj je, da izpolnite prijavo za klic merilcu, ki bo opravil potrebne izračune in napovedal predhodno ceno izbranih materialov in zasnovo prostora. Če želite to narediti, nam pošljite zahtevek prek obrazca za povratne informacije, ki je spodaj ali pokličete.
  Zasteklitev

Kakšen način zasteklitve balkon ali ložo izbrati?

Hladno zastekljeni balkon z aluminijastim profilom

Najlažji način je namestitev drsnih aluminijastih konstrukcij. Takšna zasteklitev balkonov in loggijev po ceni najprimernejše, vendar ne bo preveč toplejša. Balkon bo zaščiten pred vetrom, ne pa z zmrzali.
  Zasteklitev

Izberite komplet in izračunajte strošek

Izvedite ceno zasteklitve vašega balkona z aluminijastim profilom (hladno) ali plastičnimi okni (toplo). Upoštevajte, da se stroški na ključ (z izolacijo in dodelavo) in z dodatnimi možnostmi (vzpenjanje, streha) lahko razlikujejo od navedenih in izračunajo na računalniku.
  Zasteklitev

Strukturna zasteklitev ALT F50 SG

Predlagani sistem strukturnih zasteklitev je namenjen izdelavi prosojnih fasad brez vidne pritrditve stekla. Pritrditev polnjenja poteka od polnilnega konca. Toplotnoizolacijski materiali so nameščeni v prostoru med steklenimi enotami, zunaj pa je šiv zatesnjen s silikonsko tesnilno maso ali tesnilo. Osnova za ta sistem je sprednji sistem ALT F50.
  Zasteklitev

Zasteklitev balkonov in lož

Zasteklitev in dodelava loggijev in balkonov je odlična rešitev, ki bo omogočila izboljšanje videza prostora, da bo udobno in toplo. Tako opremljen balkon se lahko uporablja kot improviziran počivališče ali študij.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty