sobota, 4 sierpnia 2018

Rušenje in demontaža stavb in objektov

  Rušenje in demontaža stavb in objektov

Rušenje stavb. Odstranjevanje konstrukcij

Rušenje in rušenje stavb in objektov, drugih objektov s pripravo lokacij za novo gradnjo ali rekonstrukcijo obstoječih objektov je zdaj zelo priljubljena. Demontaža stavb se izvaja neodvisno od strukturnih materialov, vključno z lesenimi, opečnimi, panelnimi, trdnimi zgradbami različnih zahtevnosti. Pred začetkom dela naš depot vozil prejme dovoljenja za rušenje stavb, pripravo mesta za te vrste dela ter odpira in zapiše dovoljenje za izvoz in odstranjevanje gradbenih odpadkov in tal.
  Rušenje in demontaža stavb in objektov

Demontaža vseh predmetov - visoka kakovost, nujnost, varno

V našem arzenalu, sodobni posebni opremi in zahtevanem številu izkušenih zaposlenih, zato izvajamo rušenje stavb v kateremkoli obsegu in v najkrajšem možnem času.
  Rušenje in demontaža stavb in objektov

Rušenje z eksplozijo

Rušenje objektov s pomočjo eksplozije se uporablja predvsem za objekte, ki so razpadli, zasilne strukture, ki so daleč od drugih predmetov. Na zahodu vse eksplozije uničijo vse zgradbe in zgradbe nad 35 metrov.
  Rušenje in demontaža stavb in objektov

Včasih je težje uničiti kot graditi

Za porušitev nizke gradnje s prostim dostopom do njega, ki ni v bližini stavb, katerih poškodba je nesprejemljiva, je enostavna za izvedbo. To je mogoče storiti s pomočjo eksplozivov, pa tudi zelo pogosta metoda v naši državi - udarci ogromnega kovinskega jedra, ki visi na kablu. Kabel je navadno pritrjen na nosilec žerjava ali bagra. Kovinske konstrukcije je mogoče razstaviti tudi na drobce preprosto s pomočjo žerjava in rezalnika plina.
  Rušenje in demontaža stavb in objektov

RAZVOJNO DELO NA RAZŠIRITEV STAVB IN KONSTRUKCIJ. RAZVOJNE STORITVE.

Moderno mesto, z že uveljavljenim zgodovinskim in kulturnim ansamblom, razvita infrastruktura, je kompleksen živi organizem

Oglejte si video razstavljanja stavb in objektov

Video 1 (600 kb) | Video 2 (600 kb) | Video 3 (600 kb) | Video 4 (700 kb) | Video 5 (600 kb) | Video 6 (850 kb) | Video 7 (780 kb) | Video 8 (920 kb)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty