niedziela, 29 lipca 2018

Montaža kovinskih ploščic

  Montaža kovinskih ploščic

Pravila za skladiščenje in uporabo kovinskih ploščic

Skladiščenje

V primeru, da se montaža kovinske ploščice ne izvede takoj, je priporočljivo polagati plošče materiala z letvami. Plastične ploščice morajo nositi, ob robovih pa vzdolž dolžine lista. Robovi listov so ostri, zato jih je potrebno paziti, ko jih nosite.
  Montaža kovinskih ploščic

Zgodba o tem, kako se pri namestitvi kovin izogniti napakam

Tu se srečamo z Andrejem Loshkarevom, gostiteljem programa "Vse je pametno na gradbišču". Na podlagi lastnih izkušenj govori o kovinski plošči, ki je praznovala petletno obletnico. In ne le pove. Razmišljamo o strehi svojih brigad. In vidimo, da se v teh 5 letih streha sploh ni obrabila. Ni rje, vijaki zasijejo kot novi, strešna površina je gladka in nedotaknjena.
  Montaža kovinskih ploščic

Cene za montažo kovinskih ploščic

Poleg odličnih estetskih in izvedbenih značilnosti strehe kovine se razlikuje tudi po preprosti in ne težki namestitvi. Za ta premaz je značilna majhna teža, primerne dimenzije pločevine in se med delom ne deformira. Zato strešna kovinska streha ne traja dolgo za strokovnjake. Tako dobite zanesljivo in spektakularno streho, ki ne zahteva posebnega vzdrževanja.
  Montaža kovinskih ploščic

Kako namestiti kovinsko ploščico

  • Priprava zabojev in osnove
  • Kovinska streha je položena izključno na ravno površino, zato je prva faza vgradnje konstrukcija lesene letve. Prvič, nameščena je hidroizolacijska plast, nato pa na špirovce vodoravno, v smeri od grebena proti polici, privezane palice. Nagib letve je lahko drugačen, vendar se v povprečju giblje od 350 do 500 mm.

    Montaža kovinskih ploščic

    Pred namestitvijo ploščic je potrebno pritrditi notranji konec. Motnazh začne na dnu. Naslednji element je na vrhu nameščen s prekrivanjem 150-200 mm. Porozno samorazvejalno tesnilo traja po celotni dolžini vzdolž roba. Stenski trak je pritrjen tudi na postavitev ploščic.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty