piątek, 3 sierpnia 2018

Namestitev spuščenega stropa

  Namestitev spuščenega stropa

Postopek namestitve mavčne plošče ↑

Naprava visečega stropa mavčnih plošč se začne z meritvami prostora, na podlagi katere se zasnuje zasnova okvira in lokacija plošč. Najprej je treba določiti zasnovo stropa, upoštevati možnosti za svetlobno napravo.

Kaj je dobro in kaj je slaba moč

Armstrong strop, poleg enostavne namestitve in nizkih stroškov, zagotavlja odlično zvočno in toplotno izolacijo. Inter-stropni prostor je obsežen, primeren je za namestitev svetilk in komunikacij. Dostop in popravilo stropa sta enostavna in ne zahtevata orodij.
  Namestitev spuščenega stropa

False strop namestitev

Suspendirani stropni sistemi se pogosto uporabljajo v stanovanjskih in javnih zgradbah. Toda za oblikovanje lepe in harmonične notranjosti je treba postaviti viseče stropove v skladu s pravili.
  Namestitev spuščenega stropa

Kako je namestitev zgornjih stropnih sistemov?

Raztezne stropne konstrukcije bodo ustvarile nenavadno eleganco notranjosti in zgradile vgradne luči. Vaš specialist, registriran za YouDo, vam bo pomagal izbrati vrsto Armstrongovega zgornjega stropa, barve in teksture za dnevno sobo, kopalnico, kuhinjo.

Značilnosti namestitve spuščenega stropa

Strop ima pomembno vlogo v notranjosti sobe. Stropi se lahko prekinejo ali glavni. Spuščeni stropi so razdeljeni na plošče, letve, mavčne plošče, samolepilne in napetosti.
  Namestitev spuščenega stropa

Končna faza: plošče GKL

Določitev GKL-ja do okvirja velja za najbolj preprosto delo. Za to morate samo pripraviti orodja in materiale. V tej fazi boste potrebovali pomočnika ali posebnega dvigala, s katerim lahko dvignete in pritrdite mavčno ploščo na okvir. Pripravite predhodno izračunano število listov drywall. Po potrebi opravite rezanje. Postopek je precej preprost. Za začetek položite oznako na površino pločevine, nato pa naredite razrez nekaj milimetrov globoko v njej. Če je bilo vse opravljeno pravilno, potem lahko zlahka prekinete list v vzdolžni liniji.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty