piątek, 3 sierpnia 2018

Osnutek zidanih zidov in predelnih sten

  Osnutek zidanih zidov in predelnih sten

Kompleksne zidne stene za spajanje

Glavna vrsta sodobnega zidarskega dela med gradnjo bo kompleksna opeka. Stroški te vrste dela bodo vezani na količine, merjene v kubičnih metrih.
  Osnutek zidanih zidov in predelnih sten

Polaganje opečenih opek

Skupaj s konstrukcijo sten prerezov so obrnjene vrste opeke. Izvajata več funkcij. Estetsko - daje fasadi stavbe edinstven videz. Praktično - poveča stopnjo izolacije stavbe, preprečuje vdor vlage v glavne stene.
  Osnutek zidanih zidov in predelnih sten

Faze dela

Umetniki Yudu vedo, kako hitro in zanesljivo zgraditi novo opečno steno v stanovanju. Za polaganje opečnih mojstrov uporabite najboljše zidne materiale. Strokovnjaki za popravilo, ki jih boste našli s pomočjo storitve, bodo pomagali pri izbiri obrnjene opeke za zidanje razdelka in njegovo dostavo na predmet.
  Osnutek zidanih zidov in predelnih sten

Zidni gradbeni materiali

Do danes je najbolj priljubljena gradnja opečnih hiš in gradnja opečnih sten. Opeke so glina, vretenčna in votla. Tako on in druge vrste odlično ščitijo pred učinki visoke in nizke temperature, odlično podpirajo mikroklimo, imajo naravno zvočno in toplotno izolacijo. Trdna opeka ima visoko odpornost proti zmrzovanju, kar omogoča, da se uporablja za podzemne in nadzemne strukture. Votla opeka se uporablja za obloge in v stavbah, kjer je potrebno olajšati gradnjo.
  Osnutek zidanih zidov in predelnih sten

Dela na napravi kamnitih objektov, ki jih izvaja naša organizacija:

  • Zidarska zunanja in notranja stena in predelne stene;
  • zidane stene in predelne stene betonskih blokov blagovne znamke "SIBIT";
  • zidovi iz soočenih materialov (obrnjene opeke, dekorativni bloki itd.) stene, ograje.

Opečni zidaki

Lastniki lokacij, ki želijo zgraditi hišo "za vedno", vedno raje časovno preizkušene opeke. Ta material ne odlikuje le visoka raven ekološke čistosti in moči. Zidarska opeka vam omogoča, da ustvarite dobesedno monolitno strukturo, katere življenje se pogosto izračuna že stoletja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty