wtorek, 31 lipca 2018

Oblikujte foto zavese za dvorano

  Oblikujte foto zavese za dvorano

Izberemo zavese na celoten način oblikovanja dvorane

Že v naši sezoni smo že pisali o slogih oblikovanja dvorane. Naj bolj podrobno razmislimo, katere zavese so najbolj primerne za modne interiere.
  Oblikujte foto zavese za dvorano

Izberemo zavese za dvorano z balkonom

Če je v prostoru izhod na balkon, je treba zavese izbrati s pogledom na udobje in praktičnost. Ne smejo povzročati težav pri odprtju krila, ki ovira izstop na balkon, hkrati pa okrasijo ne samo okno, temveč tudi vrata ob njej. Dobra rešitev bi bila izbira "romanskih" ali roletnih žaluzij.
  Oblikujte foto zavese za dvorano

Klasično v notranjosti - ohranjanje tradicije

Izkazalo se je, da za take zavese uporabite lepe in drage materiale: svilo, žamet in brokado. Če bi dvorana imela praznično vzdušje, lahko z lambrequinsom preučite možnost. Klasične zavese iz tkanine z vezenjem ali tkanino z vzorcem bodo videti super. Klasičen mestni slog je mogoče doseči z nevtralnimi toni. Romanske žaluzije iz navadnih krpe, vezane na vrvico, je mogoče pripisati tudi klasičnim.
  Oblikujte foto zavese za dvorano

Zavese za dvorano leta 2017: nove postavke

Nemogoče je poimenovati eno barvo ali eno teksturo, ki je v središču notranjega moda naslednjega leta. Na fotografiji si lahko ogledate zelo drugačno zasnovo zaves, in vtis ni izključen, da se bo izkazalo, da nekatere prihodnje smeri v notranjosti niso opisane. To ni tako, saj moda postaja vse bolj demokratična (in tu, ne brez vpliva krize).
  Oblikujte foto zavese za dvorano

Oblikovalske značilnosti zaves v dvorani z dvema oknoma

V nekaterih stanovanjih in hišah za načrtovanje v dvorani je 2 okna. Za dnevno sobo z dvema oknoma, razmislite o trenutkih, kako pravilno okrasite sobo z zavesami:
  Oblikujte foto zavese za dvorano

Okrasimo stene: teksture in ozadja

Z okrasitev dvorano treba z W o lshim pozornosti kot, na primer, z zasnovo oblikovanja kopalnice. Da bi bila prostor zelo udobna in lepa, morate skrbno pretehtati barvno paleto in možnost zaključka sten (ozadje, dekorativni omet, ozadje).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty