czwartek, 2 sierpnia 2018

Slikarska dela avtomobilov

  Slikarska dela avtomobilov

Več o slikarstvu avtomobila

Odvisno od kakovosti izvedbe slike je delo vašega avtomobila takoj po popravilu in v enem letu. Po popravilu telesa se skrbno pripravijo poslikani deli, po katerih se nanaša barva.
  Slikarska dela avtomobilov

Potrebne faze barvanja avtomobila

Pripravljalna faza pred slikanjem - avtomobil se temeljito opere, odstranijo se vsi površinski onesnaževalci in prah. Idealno očiščeno površino je potrebno razmastiti s posebnimi sredstvi, nato površino mleto. To odstranjuje močno uničeno umazanijo, korozijo in staro barvo.
  Slikarska dela avtomobilov

Slikarska dela - slikanje in poliranje avtomobilskega telesa - lokalno slikanje avtomobilskih delov avtomobilov in motornih koles SAD

Izvajamo strokovno barvanje delov telesa avtomobilov in motornih koles, vključno s polnim lakiranjem avtomobila in lokalnim slikanjem delov:
  Slikarska dela avtomobilov

Profesionalna avtomobilska storitev - slikanje najvišje kakovosti.

V našem servisnem centru smo ustvarili odlične pogoje, da bi avtomobil lahko barvali najvišjo kakovost in hitrost. Profesionalna slikarska komora, uporaba materialov vodilnih proizvajalcev, osebje izkušenih strokovnjakov, računalniška izbira emajlov. Vse to vam omogoča, da slikarsko delo opravite na visoki strokovni ravni.
  Slikarska dela avtomobilov

Funkcije slikarstva

Med slikanjem na zahtevo lastnika avtomobila je mogoče naslikati z mat, kromom in kameleonom. Mnogi ljudje mislijo, da je veliko težje obarvati telo ali celoten posamezni del, kot pa, da bi ga praskali, vendar je to daleč od primera. Obstajajo primeri, ko delno slikarstvo zahteva veliko več napora, saj je nujno potrebno izbrati barvo barve in narediti kraj slikanja nevidno. V osnovi je barva izbrana z računalnikom, toda po nekaj časa se lahko barva avtomobila spremeni, na primer, lahko jo izžgate na soncu, v tem primeru boste morali izbrati drugo možnost, da odstranite praske in vrnete prvotni videz na telo ali ga vsaj približate.
  Slikarska dela avtomobilov

Slikarstvo dela z avtomobili v Sankt Peterburgu

Naši mojstri opazujejo vse faze postopka slikarstva avtomobila, zaradi česar dobimo novo barvno plast, podobno tovarniškemu, po dostopni ceni. Po barvanju vozila izgleda, kot da je pravkar zapustila proizvodno linijo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty