wtorek, 31 lipca 2018

Polaganje kamnine brez šivov

  Polaganje kamnine brez šivov

Lepilo za porcelanske ploščice

Korogranit sklad, kot je navedeno zgoraj, samo na posebnih lepilnih sestavih. Med komercialno dostopnimi ni nobenih slabih, odgovor na vprašanje, kdo je lepilo za porcelansko keramiko, je boljši, je odvisno od namena prevleke in kraja njegovega delovanja.
  Polaganje kamnine brez šivov

Vrste brezšivnih ploščic na stropu

Brezšivna prevleka je eleganten dizajn, ki omogoča čim večje skrivanje vseh vrzeli. Z ustrezno namestitvijo se izkaže gladek holistični premaz. Obstaja več vrst ploščic brez šivov, odvisno od načina proizvodnje.
  Polaganje kamnine brez šivov

Odločimo se o izbiri

Preden kupite porcelan, je pomembno, da določite vzorec na njem. Zdaj pa so na trgu celo cele slike tega materiala, vendar pa je pred obdelavo s ploščicami te vrste izjemno pomembno, da ga razstavite z izdelavo risbe v najbližji sobi in v delih prenesejo pločevine v želeno sobo.
  Polaganje kamnine brez šivov

↑ Razlike brezšivne keramične ploščice od običajne

Običajne keramične ploščice imajo majhne krivine okoli oboda. Tisti, ki pri polaganju prispevajo k nastanku šiva, ne glede na to, kako je ploščica nameščena v razmerju med seboj. Šiv bo vseeno jasno viden. Ob soočanju je nastal izrazit vzorec ploščic.
  Polaganje kamnine brez šivov

Polaganje porcelanskih ploščic na tla z lastnimi rokami

Porcelan ploščic je običajen material za zaključek talne površine. Njena glavna prednost je vzdržljivost, odpornost proti obrabi in dobra kakovost. Zaradi tega se keramični granit aktivno uporablja za notranjo in zunanjo dekoracijo stanovanj in hiš.
  Polaganje kamnine brez šivov

Tehnologija polaganja porcelana

Izbira orodij je pomembna pri pravilni namestitvi lončevine iz porcelana: glavnik, gumijasti kladivo, križec, gumijaste lopatico za fugiranje. Izbira lopaticice je odvisna od velikosti ploščice. Večja je ploščica, večja je zamaška lopatice. Šivi so bili enaki, zato je treba uporabiti posebne križne dele različnih debelin.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty