sobota, 4 sierpnia 2018

Striženje strehe

Opredelitev in sestava SNIP

SNIP je dokument, ki vsebuje niz pravil in predpisov, ki so regulativni po naravi in ​​vedno vključujejo konstrukcijsko stran od zasnove z gradnjo stavbe, njeno opremo pa z vsemi potrebnimi načini.
  Striženje strehe

Podstrešje (ploska) gradnja

Najbolj oddajani v uporabi so zgradbe različnih vrst poševnih, tj. nagnjene strehe. Njihova konfiguracija je oblikovana iz ukrivljenih ravnin, ki se imenujejo pobočja, njihov vir pa so splavi, podporniki in letve.
  Striženje strehe

Standardi strehe iz valovitega tla

Obstajajo posebne zahteve za premaz valovitega tla. Ta material je trpežen, cenovno dostopen in lahek. Lahko se namesti na industrijske in domače zgradbe, poleg tega pa so ločene komunalne sobe pogosto zgrajene iz profiliranih plošč. Profesionalni parket je izdelan s hladnim najemom jeklenih zvitkov. Ta premaz ima zagotovilo trajnosti in moči, poleg tega pa se ta tehnologija lahko uporablja tudi v vseh vremenskih pogojih.
  Striženje strehe

Ali je mogoče izvedeti popravila glede na SNiP

Trenutni SNiP za mehke strehe je bil razvit leta 1979. Po njegovem mnenju v zimskem času ni mogoče opraviti dela na postavitvi in ​​remontu mehkih streh. Dejstvo je, da je za popolno popravilo potrebno popolnoma razstaviti staro streho, posušiti streho in šele nato začeti postavljati nov material.
  Striženje strehe

Pismo ministrstva za gradbeništvo Rusije o statusu SNiP

Vprašanje statusa SNiP, zakonitosti njihove uporabe, nenehno izhajajo iz oblikovalcev. Voditelji NormaCS so se odločili poslati uradno zahtevo ministrstvu za gradbeništvo Rusije.
  Striženje strehe

To vključuje kresnice 2 26 76.

V prvi polovici leta na področju gradbeništva sem se pogosto moral ukvarjati z izračunom naklona strehe po SNIP 2 26 76. Ta dokument je sestavljen iz splošne določbe in standardov, ki se uporabljajo na strehi različnih materialov. Na koncu je v tem dokumentu prikazan kratek seznam gradbenih izrazov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty