wtorek, 31 lipca 2018

Polaganje pene na lepilo

  Polaganje pene na lepilo

Vrste pene

Izdelujemo samo dve vrsti pene blokov: brizganje in rezanje. Tehnologija njihove namestitve je nekoliko drugačna. V prvem primeru so bloki v obliki. V drugem - prvič, ogromno ploščo izdelamo z metodo litja, ki se nato razreže v posamezne elemente. Livni bloki na ravnosti robov so precej slabši. Postavite jih kot opeko z uporabo cementne malte.
  Polaganje pene na lepilo

Orodje za polaganje pene

Ena od posebnih lastnosti pene, ki jo ločuje od drugih gradbenih materialov, je enostavnost obdelave. Ta lastnost omogoča, če je potrebno, zmanjšanje velikosti prvotno velikega bloka in tako uresniči vse arhitekturne naloge.
  Polaganje pene na lepilo

Kaj potrebujete za polaganje pene betona, če vzamete sami

  1. Najprej potrebujete blok celične betonske industrijske proizvodnje, ki ustreza GOST 25485-89, z dovoljeno gostoto za nosilne stene - D600 in za predelne stene - D500. Trenutno je komercialni interes v tem gradivu prispeval k nastanku malih podjetij za svojo obrtno proizvodnjo, kjer so včasih kršene formulacijske in proizvodne tehnologije. Zato je pomembno, da kupite pene blokov brez posrednikov, od dobro uveljavljenega proizvajalca, ki lahko zagotovi pravilno skladiščenje in dostavo svojih izdelkov, ne da bi pri tem ogrozili integriteto in fizične lastnosti.
      Polaganje pene na lepilo

    Lepilo za plinske bloke: sestava, značilnosti, način uporabe

    Hitrost porabe lepila za aerated concrete je odvisna od sestave in proizvajalca. Priporočljivo je, da kupite material iz preverjenih in zanesljivih proizvajalcev, na primer: "Kreps", "Ceresit" in drugi. Pred nakupom lepila natančno preberite sestavo lepila in njegove značilnosti. Na kaj je treba nameniti posebno pozornost?
      Polaganje pene na lepilo

    Kako postaviti hišo in zidove pene blokov? Kaj je bolje, lepilo ali malta?

    Za razliko od opeke, pene blok odlikuje njegova nizka trdnost, zato jo je treba vzdrževati med polaganjem. Za pravilno izvedbo tega gradbenega postopka je potrebno uporabiti in namestiti posebno armaturno mrežo, ki jo lahko kupite v kateri koli strojni opremi. Da bi bolje razumeli styling z uporabo tega gradiva, bralcem zagotovimo video lekcijo, ki podrobno opisuje vse tanke in nianse pri delu s tem materialom.
      Polaganje pene na lepilo

    Okrepitev gradnikov ob njihovi polaganju na cementu

    Okrepitev pene blokov je mogoče storiti z namestitvijo posebne žične mreže s premerom 4-5 mm v šivih.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty