środa, 1 sierpnia 2018

Cena betoniranja betona

  Cena betoniranja betona

Kako izračunati ceno naprave industrijskih betonskih tal na kvadratni meter?

To lahko storite sami na spletu. Na mestu je kalkulator za izračun stroškov. Vendar bo v tem primeru znesek približno. Če natančno rečemo, koliko stane za polnjenje tal s betonom, bo lahko le strokovnjak po pregledu predmeta, razvoju projekta in izdelavi ocene.
  Cena betoniranja betona

Predhodno delo pred postopkom betoniranja.

Betoniranje tal na tleh - najboljša izbira za klet, garažo ali prvo nadstropje zasebne hiše. Takšna dela so najcenejša in enostavna z lastnimi rokami, tudi brez predhodne priprave.

Garažna tla - načini za niveliranje površine

Zgoraj opisane možnosti prevleke za garaže pomenijo, da je obstoječa betonska podlaga tla raven ali celo dovolj za potrebe delovanja. Pogosto to ni tako, dno garaže pa zahteva dodatno izravnavo. Tukaj so načini, ki vam omogočajo, da se tla v garaži izravnavajo brez dodatne estrihe naprave.
  Cena betoniranja betona

Katere vrste estrihov so na voljo?

Obstaja več vrst estriha. Najstarejši med njimi je cementni pesek. Običajno se uporablja z majhno višinsko razliko - približno 4 cm. Ta estrih je izdelan iz cementa, peska in majhne količine ekspandirane gline. Pomembno je opozoriti, da pred polivanjem estriha na tla položimo hidroizolacijo. Slaba stran estriha za cementno pesek je dolgoročno strjevanje (vsaj 2 tedna). Hkrati je takšen estrihi v Samari potreben zaradi nizkih stroškov.

Kako narediti oznako tla?

Delo na talni estrihi običajno začnejo razstavljanje starega premaza - linoleja, talne ploščice ali celo lesene podlage. Po čiščenju tal od gradbenih odpadkov, lahko prevzamete višino.

Betoniranje priprava

Pred začetkom popravila so potrebni predhodni postopki. Vse so preproste. Ampak, če, na primer, morate konkretizirati podlago tal, potem je pomembno, da izberete debelino prave plasti, raven površine. Zlasti najboljša podlaga za tla - betonska plošča, vendar tehnologija zahteva klicanje žerjava, ekipa delavcev in popravil bo stala veliko, zato je pomembno, da uspešno zaključimo delo z lastnimi rokami.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty