sobota, 4 sierpnia 2018

Navadna lesena okna Cena

S steklom namesto oken z dvojno zasteklitvijo

Okna drevesa so uporabila sodobne pečate, ki bodo udobno zaščitile hišo od osnutkov. Vendar preprosto steklo (brez dvojnega zasteklitve) ne zagotavlja zanesljive zaščite pred mrazom in hrupom.
  Navadna lesena okna Cena

Poceni okna za dajanje in hišo razreda "Gospodarstvo"

Počitniška hiša - kraj, kjer se ljudje sprostijo od mestnega vrveža, uživajo v bližino narave. Pogosto hiše v državi nimajo posebnih zahtev glede toplotne in zvočne izolacije, zato ni potrebe po porabi denarja na lesenih oknih. Poceni okna dati - odlična rešitev za zasteklitev stavb, ki se uporabljajo samo v topli sezoni.
  Navadna lesena okna Cena

Zgodovina lesenih oken

Prva okna z dvojnimi stekli so se pojavila pred 10 leti. V starih časih so bili uporabljeni navadni leseni okvirji z vstavljenimi slinicami iz sljude. To je bilo takrat dovolj, da je osvetlilo prostore in zaščitilo pred različnimi padavinami. Le nekaj sto let pozneje je začel proizvajati lesena vrata in okna, da bi ohranili toploto v prostoru.
  Navadna lesena okna Cena

Pripravljeni smo, da svojim strankam predstavimo:

  • Lesena okna z dvojno zastekljenimi okni.
  • Kopalniška okna
  • Windows ODR TU
  • Enotni okenski elementi

Koristno je, da veste:

Okna so glavni vir toplotne izgube: pokrivajo skoraj 20% površine ovojnice stavbe, s čimer se izgubi do 50% toplotne energije, porabljene za ogrevanje. Na območjih z ožjimi podnebnimi razmerami in znatnimi hitrostmi vetra - do 70% ali več.
  Navadna lesena okna Cena

Lesena okna - mit in realnost

Tradicionalno je v Rusiji zaradi udobja obdelave in visokih toplotnih izolacijskih lastnosti les vedno bil glavni gradbeni material. Lesena okna ustvarjajo toploto in udobje v vašem domu, ki uživajo lastnikom s svojo lepoto. Ampak z eno vrsto zasteklitve ni povezano s toliko legend in mitov, tako kot z lesenimi okni. Poskusimo jih razumeti glede zaslug.
  Navadna lesena okna Cena

Od proizvajalca kupite lesena okna

Z absolutno prevlado plastike na trgu za nakup lesenih oken je, čeprav majhna, vendar težavna. Nakup visoko kakovostnega izdelka, ki ustreza vsem zahtevam modernosti, je dokaj težka naloga.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty