sobota, 4 sierpnia 2018

Namestitev strehe upravne stavbe

  Namestitev strehe upravne stavbe

Vgradnja bitumenske strešne kritine na cementno-peskovno blazino.

Ta vrsta strehe se uporablja za proizvodne delavnice, poslovne stavbe in strukture. Uporablja se kot nov glavni premaz, le da smo specializirani za popravilo nadgradnje strehe. Pred polaganjem bituminoznega materiala je izdelan estrih, katerega debelina mora biti najmanj 70 mm, v primeru manjše velikosti je cementni pesek ojačen z jekleno mrežo. Značilnosti namestitve strehe tukaj pomenijo pravilno namestitev pobočij, postavljena je podlaga za hidroizolacijo. Ta streha je odlična za velike zgradbe, cenovno dostopna in vzdržljiva.

Jeklene konstrukcije, projektiranje, proizvodnja in montaža

Kovinske konstrukcije se uporabljajo za gradnjo industrijskih zgradb, modularnih stavb, športnih in javnih zgradb. Z gradbeno tehnologijo kovinskih konstrukcij lahko hitro zgradite široko paleto tipov stavb in inženirskih konstrukcij, okvirjev in platform, ograj in stopnic.
  Namestitev strehe upravne stavbe

Značilnosti nekaterih vrst strešnih kritin

Da bi zagotovili hidroizolacijo objektov v zadnjih letih, se vedno bolj izbira naprava mehke strehe. Njegova podlaga je steklo iz steklenih vlaken in kot zunanji sistem se uporabljajo ploščice, PVC membrane ali valjani materiali, sestavljeni iz slojev strešnega materiala, stekla in strešnih materialov. V zadnjem primeru se za namestitev proizvaja z lepljenjem materiala valja na podlago in ga segreva z baklami.

Krovstvo v Tyumenu

Gradnja v Tyumenu se trenutno razvija in pridobiva zagon, gradijo pa se tudi novi stanovanjski in industrijski objekti. Obstaja veliko področij dejavnosti, ki so temeljnega pomena pri oblikovanju videza celotne stavbe. Eno od teh področij je strešno delo.
  Namestitev strehe upravne stavbe

Pripravljalna dela pri montaži zložene strehe

Za postavitev zložljivega pokrova potrebujemo naslednja orodja in potrošni material: žico, nohte, kljuke, vijake, kovinske delavke in lesena kladiva, merilna orodja, kovinske škarje. Če je načrtovana namestitev prevlečenega zložljivega strešnega tipa, so potrebni posebni stroji.
  Namestitev strehe upravne stavbe

Rekonstrukcija upravne stavbe

Kot kaže praksa, prenova upravne stavbe ni vedno zmožna rešiti vseh potreb lastnika, ki so nastali med njegovim delovanjem. Sčasoma se lahko zaradi strukture, specifičnosti njegovega dela spremeni, morda bo treba spremeniti tehnične in ekonomske parametre.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty