środa, 1 sierpnia 2018

Arhitekturni projekti vrtcev

  Arhitekturni projekti vrtcev

Predmet in namen študije

V okviru raziskovalnega dela (R & R) "Študija možnosti ustvarjanja sodobnih predšolskih vzgojno-izobraževalnih kompleksov variacijskih oblik v skladu z najboljšimi mednarodnimi izkušnjami v Moskvi", ki jo je sprožil moskovsko Ministrstvo za šolstvo skupaj z državnim proračunskim zavodom Moskovski inštitut za razvoj izobraževanja ") Izvedena je bila analiza in izbor najboljših tujih projektov predšolskih vzgojno-izobraževalnih kompleksov.
  Arhitekturni projekti vrtcev

Barve in transformatorske dvorane

Sedanji standardi strogo urejajo odločitve o načrtovanju vrtcev in šol, ki resno omejujejo užitke, ki so na voljo arhitektom. Vendar pa oblikovalci z gradnjo običajne pravokotne stavbe (kot pri standardnih modelih) najdejo načine, kako bi stavbo postala čudovita. Na primer, vzamejo drugo nadstropje na stolpce ali uporabijo nenavadne metode zaključevanja fasade.
  Arhitekturni projekti vrtcev

Smo skupina profesionalnih graditeljev, arhitektov, inženirjev, pedagogov in psihologov

LLC "Ma-Nanny" je bila ustanovljena leta 2009 za organiziranje mreže otroških centrov v Moskvi. Vedno smo si postavili nalogo harmonične rasti otrok, kombinacijo razvoja mišljenja, logike, spomina, pozornosti in domišljije, fizičnega razvoja, prilagajanja otrok v družbi in priprave na šolo. Od leta 2013 smo se osredotočili na gradnjo vrtcev, šol in drugih družbeno pomembnih objektov.
  Arhitekturni projekti vrtcev

Značilnosti oblikovanja otroških ustanov

Izvedba oblikovanja vrtcev smo si postavili nalogo ustvarjanja optimalnih pogojev za igre, razvoj in udobno bivanje otrok v vrtcu. Po njihovi specializaciji so razdeljeni na več tipov, katerih značilnosti so gotovo upoštevane pri pripravi načrtov:
  Arhitekturni projekti vrtcev

Profesionalni arhitekturni projekt vrtca

Moderni vrtec mora biti zanesljiv, udoben, privlačen in popolnoma varen. V takšni zgradbi bi morali biti vsi potrebni za organizacijo učinkovitega procesa izobraževanja in razvoja otrok. Zato arhitekturna zasnova vrtca vključuje veliko število dokumentov, ki opisujejo konstrukcijske značilnosti stavbe, njeno postavitev, uporabljeno gradbeno in obrnjeno gradivo, nameščene inženirske mreže itd.
  Arhitekturni projekti vrtcev

Vrtci - globalno načrtovanje

Udobje življenja na določenem območju katerega koli mesta je v veliki meri posledica prisotnosti potrebne socialne infrastrukture, še posebej vrtcev. Vendar naj izobraževalne ustanove za najmanjše ne bi smele biti na voljo le v zadostnih količinah, temveč morajo biti tudi kakovostne, varne in zanimive za otroke. Na vašo pozornost vam predstavljamo izbor takšnih vrtcev, kjer bi vaš otrok zahteval sebe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty