piątek, 3 sierpnia 2018

Zidarski deli to razdelijo

  Zidarski deli to razdelijo

Naknadna zaključna stena z opečnimi zidaki

Ker se zidne stene redko prilegajo blizu stropa, je treba preostalo vrzel zatesniti z mešanico cementne malte in opečnega prahu, za katerega lahko uporabite neizogibno zbrane odpadke zlomljene opeke. Če površina predelka ni prekrita z ometom ali drugim premazom, je treba spojke med opeko izbrisati s posebno dekorativno raztopino. Priporočljivo je, da ga vzamete v kontrastni barvi, šivi pa morajo imeti enako debelino. Potem bo površina pregrade lepo in zelo estetsko.
  Zidarski deli to razdelijo

3. Postavitev predelnih sten in polnilnih odprtin steklenih blokov.

Prozorna ograja zadovoljena z votlimi steklenimi bloki. Bloki so izdelani s stiskanjem in naknadnim varjenjem dveh steklenih pol škatle. Iz takšnih blokov v stanovanjskih zgradbah, industrijskih in javnih zgradbah naredite predelne stene ali bloki zapolnijo odprtine.
  Zidarski deli to razdelijo

Kaj je mogoče storiti z notranjo particijo

Shema interne opečne particije je lahko precej drugačna, vse je odvisno od tega, kaj želite doseči na koncu. Ampak tukaj morate izbrati pravi material.
  Zidarski deli to razdelijo

Katera opeka je primerna za gradnjo predelnih sten?

Proizvajalci opečnih blokov danes ponujajo precej široko paleto izdelkov. Razlikujejo se ne samo po velikosti, teži in teksturi, ampak tudi glede na njihov namen. Nekateri gre samo za gradnjo, nekateri pa se uporabljajo za dekorativne namene. Seveda so samo gradbene opeke primerne za gradnjo notranjih predelnih sten.

Vse o opečnih predelih

Ureditev prostora, njegova sanacija mora ustrezati določenim standardom. Opeka s pregradnimi stenami ureja vse in obstajajo posebne zahteve za takšne vrste gradnje, in sicer:
  Zidarski deli to razdelijo

Vrste opečnih predelov

Opeka notranjih pregrad je v strukturi lahko precej drugačna. Tu bo vse odvisno od želene teže strukture. Konec koncev je pregrada teža, ki jo nosilna struktura mora prenesti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty