sobota, 4 sierpnia 2018

Polaganje internih razdelkov

  Polaganje internih razdelkov

Notranje predelne stene: opečna zgradba

Pri gradnji stanovanj za ločitev prostora hiš in stanovanj, ki se uporabljajo predelne stene. Obstaja veliko različnih vrst, vendar so zidne opeke najbolj trpežne. Te strukture imenujemo kapital in jih zaznamujejo visoke zvočno neoporečne in odporne lastnosti.
  Polaganje internih razdelkov

Zvočna izolacija enoslojnih sten in predelnih sten

Zvočne izolacijske lastnosti takih konstrukcij se določijo predvsem po njihovi teži. Bolj masivna je stena, bolj odraža zvok.
  Polaganje internih razdelkov

St. Belinsky - per. Artel, na vrsti

  • Opis
  • Glavni načrt
  • Delo opravljeno
  • Talni načrti
  • Dovoljenja
28.06.2017
  Polaganje internih razdelkov

Malo o praktičnosti GWP

Proizvajalci mavčnih plošč zagotavljajo, da ta material zagotavlja zanesljivo pritrditev standardnih elementov sodobne notranjosti. To pomeni, da pregrade mavčnih plošč prenesejo obremenitve, primerljive s tovorom na stenah, izdelanih iz drugih standardnih materialov. Stenske omare, gospodinjski aparati, raztegljivi stropi - vse to je enostavno pritrditi na omarico z gobo in utor. Hkrati je mogoče razširiti funkcionalnost stenske predelne stene iz GWP z nameščanjem kovinskih plastičnih vodnih cevi (s premerom največ 16 mm) in električnimi ožičnimi elementi v svoje telo.
  Polaganje internih razdelkov

Prednosti prezračevanih betonskih sten

Prednosti blokov gaziranih betonov glede učinkovitosti, okolju prijaznosti, teže, požarne varnosti, hitrosti vgradnje itd. So idealne za prilagojeno proizvodnjo in prodajo garažnega betona v bližini, za samokončanje, za rekonstrukcijo stavb.
  Polaganje internih razdelkov

3. Postavitev predelnih sten in polnilnih odprtin steklenih blokov.

Prozorna ograja zadovoljena z votlimi steklenimi bloki. Bloki so izdelani s stiskanjem in naknadnim varjenjem dveh steklenih pol škatle. Iz takšnih blokov v stanovanjskih zgradbah, industrijskih in javnih zgradbah naredite predelne stene ali bloki zapolnijo odprtine.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty