czwartek, 2 sierpnia 2018

Gradnja monolitne 6-nadstropne stavbe

7. VARNOSTNA TEHNOLOGIJA

7.1. Poleg splošnih gradbenih standardov, predpisov in pravil na področju varnosti pri delu med gradnjo, montažo in demontažo, je treba upoštevati naslednja pravila:
  Gradnja monolitne 6-nadstropne stavbe

Pripravljalna dela.

Pred začetkom načrtovanja in zemeljskih površin je potrebno izvesti pripravljalno delo. Razlikujejo se glede na mesto, na katerem naj bi se gradnja izvajala, in na splošno sestavljajo:

Mestni park "Peredelkino Middle"

Od 01.07.2012 je mestni park "Peredelkino Blizhne" vstopil v Novomoskovskovo upravno okrožje - novo okrožje Moskve, ki je nastalo kot rezultat projekta širitve ozemlja mesta.

Prednosti osnove plošče

Veliko območje in prisotnost prostorske ojačitve lahko bistveno zmanjšata tlak temeljev na tleh (do 0,1 kg / cm2) in prenese izmenične obremenitve, ki nastanejo zaradi različnih premikov tal. Ker je ploščic temelj nahaja pod celotno površino stavbe, je njegova uporaba bolj upravičena pri gradnji objektov sorazmerno majhne velikosti.
  Gradnja monolitne 6-nadstropne stavbe

Dmitry Yeremeyev: "Gradbena tehnologija na kovinskem okvirju lahko pomaga oživiti industrijo"

V razmerah hude konkurence in ne zelo ugodnih tržnih pogojev je zmanjšanje stroškov gradnje še posebej pomemben dejavnik razvoja. To je mogoče doseči zlasti z uporabo tehnologije gradnje kovinskih okvirjev. In s padcem cen kovin, lahko res "ustrelil"! Težko je reči, ali se bo to dejansko zgodilo v segmentu stanovanjske množične gradnje, vendar je ta tema zelo radovedna. O tem, kako in kako se danes uporablja tehnologija "jeklene konstrukcije", pravi Dmitrij Jeremejev, generalni direktor ARCC.
  Gradnja monolitne 6-nadstropne stavbe

Neobstoječa stran

Stran, ki ste ga zahtevali, ni bilo mogoče najti. Morda ste vnesli napačen naslov ali ga vnesli v ruskih črkah. Če ste prepričani, da je naslov pravilen, ta stran ne obstaja več ali je bila preimenovana. Lahko uporabite iskanje ali poskusite poiskati stran, ki jo potrebujete na zemljevidu mesta.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty