sobota, 4 sierpnia 2018

Gradnja avtopralnic na ključ

  Gradnja avtopralnic na ključ

Dokumenti za pranje avtomobila se hitro obdelajo

Montažne stavbe pod pranje avtomobila niso kapital, kar vam omogoča, da poenostavite postopek odobritve. Za oblikovanje takšnih struktur potrebuje minimalno količino dovoljenj.
  Gradnja avtopralnic na ključ

Samopostrežna avtopralnica kot podjetje

Ob upoštevanju skladnosti z osnovnimi zahtevami za lokacijo, tehnično komponento itd., Je obdobje izplačila pomivanja 1-1,5 let, dobičkonosnost - ROM več kot 83%.
  Gradnja avtopralnic na ključ

Frame tehnologija za gradnjo avtopralnic

V sodobni gradbeni praksi so nosilne in zapiralne strukture maksimalno poenotene in olajšane. To pomeni, da morajo biti okvir in stene stavbe sestavljeni iz sklopa posebnih delov, od katerih je vsak skladen z montažnim in funkcionalnim standardom. Vse strukture in strukture se lahko sestavijo iz takega sklopa - ta rešitev zmanjša čas in stroške gradnje.
  Gradnja avtopralnic na ključ

Pranje avtomobilov - gradnja hitro in zanesljivo

Gradnja avtopralnic vključuje celoten sklop gradenj na razvoj svojih projektov in nadaljnjo gradnjo. Poleg tega je takšna gradnja precej draga in zahteva odobritev številnih dovoljenj. Odprta avtopralnica iz kovinskih konstrukcij ali operativna gradnja avtopralnice na ključ je lahko odlična alternativa vsem tem dogodkom.
  Gradnja avtopralnic na ključ

Možnosti za razvoj samopostrežnih avtopralnic

Samopostrežna avtopralnica je sodoben center za čiščenje, kjer voznik dobi priložnost za uporabo profesionalne opreme za brezkontaktno pranje za zmerno fiksno plačilo.
  Gradnja avtopralnic na ključ

Gradnja že izdelanih avtomobilskih pranjev na osnovi kovinskega ogrodja

Dober avto lastnik ve, da avto zahteva stalno skrb. Pomembno je, da redno opravljate inšpekcijske preglede na bencinski postaji, pa tudi redno pranje avtomobila. Umazan, neurejen avto postane predmet nasmeha. Vsakdo je večkrat videl besede "pranje me" na prašnem telesu. Zato je pranje avtomobilov zelo donosen posel.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty