wtorek, 31 lipca 2018

Kdo bi moral popraviti v šoli

  Kdo bi moral popraviti v šoli

Kdo naj opravi popravila v razredu? - ugotovili so starši prvostopenjskih učencev 16 šolskih in šolskih vodstvenih delavcev

Novice> 21. julij 2015 - 15:46> Ogledov: 9138 Komentarji: 8
  Kdo bi moral popraviti v šoli

Kdo naj opravi popravila v šolah v učilnicah?

Obstoječe in kapitalske popravke običajno nosi občina ali okrožna izvršna oblast. To morajo storiti ljudje, ki naj bi popravili šolo po poklicu in po uradni dolžnosti: opremo, čistila. Učitelj in...
  Kdo bi moral popraviti v šoli

Kdo bi moral plačati hrano?

Starši morajo plačati obroke v šoli. Šola je dolžna zagotoviti potrebne pogoje za to (jedilnico, topli obroki, odmor na kosilu).
  Kdo bi moral popraviti v šoli

Kaj ukrajinski starši plačujejo v javnih šolah?

Letos pripravlja svoj 15-letni sin za šolo, Natalya je porabila okoli tisoč hryvnias. Govorimo o oblačilih, športnih oblačilih, dragih prenosnikih, atlasih in drugih šolskih potrebščinah. Toda to je samo začetek, pravi. V šoli, kjer je njen sin učitelj, in to je običajna srednja izobraževalna ustanova, je običajno vzeti denar v več skladih. Ob istem času, vsi starši darovati približno sto grivna za šolski sklad, 20 grivna plačati za kazenski pregon, in seveda, v razred sklad, mati pravi.
  Kdo bi moral popraviti v šoli

Akmal Khamidov / Nekaj ​​besed o Loli Karimova-Tillyaeva in film o Ulugbeku

Vprašaš, kaj je slabo, da je Lola naredila film o vladarju Samarkandu in učencu Mirzu Ulugbeku? Razložil bom, kaj je povzročilo moje ogorčenje in zakaj je čas, da njen mož ukine njenega zakonca.
  Kdo bi moral popraviti v šoli

Učitelji so pripravljeni opravljati nenavadne funkcije za dodatno plačilo.

Večina beloruskih učiteljev je nezadovoljnih z obveznimi naročninami na državne izdaje in med funkcijami najbolj "neparceličnih" najbolj preiskovanih organov kazenskega pregona na javnih mestih. Raziskava učiteljev poteka na forumu beloruskih učiteljev inspiration.blog.tut.by, v njem je sodelovalo več kot 100 ljudi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty