piątek, 3 sierpnia 2018

Mokro fasado naredite sami

  Mokro fasado naredite sami

Kaj je "mokra" fasada

Ker stroški za ogrevanje materiala in storitev nenehno naraščajo, prav tako pa postajajo pomembni tudi iskalniki za tehnologije, ki učinkovito pripomorejo k ohranjanju toplote v stavbah za različne namene, prav tako kot stroški steklenih ploščic, opisanih v materialu.
  Mokro fasado naredite sami

Stopnice mokre fasadne izolacije

Da bi se namestitveni projekt izvedel brez odlašanja, je vredno kupiti komplet za dokončanje fasade. Vključuje vse podrobnosti, ki se med delom popolnoma prilegajo med seboj.
  Mokro fasado naredite sami

Namestitev začetnega traku

Izolacija se mora začeti z namestitvijo začetnega traku, to je aluminijastega profila, širine, ki ustreza debelini izolacijskih materialov. Sistem mokre fasade bo ščitil pred možnimi mehanskimi poškodbami, pa tudi z glodalci, ki se pozimi poskušajo zatočišče v izolacijskih materialih.
  Mokro fasado naredite sami

Tehnologija mokre fasade

Načelo takšne podloge - večplastno. To je vrsta sendviča, kjer vsak sloj opravlja svojo funkcijo. Ime, ki mu je bilo priloženo, je prišlo iz metode oblikovanja teh plasti. Pri vgradnji sistema se uporabljajo različne rešitve.
  Mokro fasado naredite sami

Mokra fasada Kaj je to?

Kljub temu imenu ni tekoče. Tako imenovan, ker je fasada narejena iz mešanice gradbenih materialov na osnovi vode in lepila. Rešitve se gnetijo neposredno na predmet iz suhih mešanic ali jih proizvajalec dobavi v pripravljeni obliki.
  Mokro fasado naredite sami

Mokra fasada - tehnologija mavca s fiberglass očesom

Vprašanje o enostavni tankoplastni stekleni mreži, ki se prodaja v zvitkih. Na voljo je v različnih barvah (običajno modra, bela ali zelena). Njena glavna lastnost je odpornost na raztopine z alkalno reakcijo. V nasprotju s težkimi varjenimi kovinskimi mrežami, ki se uporabljajo v ometnih opečnih stenah, se z oplaščnimi mrežami iz steklenih vlaken uspešno uporablja pri dodelavi mokrih fasad, segretih s polistirensko peno.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty