piątek, 3 sierpnia 2018

Nove murino kritike

  Nove murino kritike

Ekologija stanovanjskega kompleksa "New Murino"

Stanovanjski kompleks "New Murino" je odstranjen iz industrijskih con, zato je okolje tukaj nad povprečjem. Stanovanjski kompleks se nahaja stran od glavnih avtocest, okoli veliko zelenja in rekreacijskih površin. Nekaj ​​minut vožnje od kompleksa so Kavgolovskiye jezera - priljubljeno mesto počitka za državljane. In pozimi bodo prebivalci kompleksa Novaya Murino lahko preživeli počitnice v smučarskih središčih "Severna strmina" in "Okhta-Park", ki se nahajajo 15 minut vožnje.
  Nove murino kritike

Prednosti in slabosti

Glavna prednost stanovanjskega kompleksa "New Murino" je njegova lokacija na ekološko čistem območju in v relativni oddaljenosti od avtocest in industrijskih podjetij. Tudi stanovanjski kompleks je obdana z gozdovi, v bližini pa reka Ohta. Na splošno to vse zelo pozitivno vpliva na ekološko stanje na tem območju.
  Nove murino kritike

Stanovanjski kompleks Novo Murino

Stanovanjski kompleks "New Murino" se nahaja v severnem delu Sankt Peterburga, v oddaljenosti od industrijskih območij, na območju, ki je v stiku s Kalininskim okrožjem.
  Nove murino kritike

Vaša ocena pošte

Skupna ocena - 2.0

Ocenite delo pošte MURINO in pustite svoje mnenje, hvaležnost ali cenzuro pri svojem delu, tako da svoje mnenje pustite na naši spletni strani. Prosim, bodite pravilni!
  Nove murino kritike

Mnenja o internetnih ponudnikih Murino in Novoye Devyatkino

Vsako leto se število hiš za KADom povečuje, Murino pa je eno najhitreje rastočih območij LO, zaradi česar mnogi ponudniki nimajo časa za razširitev svojih omrežij in nenehno naraščajoče obremenitve jih prisilijo k združitvi.
  Nove murino kritike

Lokacija LCD "New Murino"

Stanovanjski kompleks "New Murino" se nahaja v okrožju Vsevolozhsk, v vasi Murino, 15 minut hoje od postaje podzemne železnice "Devyatkino". Blizu stanovanjskega kompleksa je tudi priročen izhod na obvoznico (500 metrov od stavbe 1 do nje), v hoje pa postaja javnega prevoza.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty