sobota, 4 sierpnia 2018

Polaganje granitnega kamna

  Polaganje granitnega kamna

Priprava podlag za polaganje brez mehanskega pritrditve

Torej, osnova, na kateri bodo plošče položene, mora biti gladka, močna, brez razpok in umazanije, brez snovi, ki zmanjšujejo njegovo lepilo.
  Polaganje granitnega kamna

Vgradnja granitnega kamna na navpično podlago

Granit v obliki kamna, ki ima samo eno ravno stran, se pogosto uporablja za obloge različnih podpornih zidov in ograj, ostalo pa je kompleksen naravni relief. Ali je kamen popolnoma neskladen. Za obloge se najpogosteje uporablja frakcija 20-40 cm. Zelo je dobro, da izberete material ročno, da dobimo estetski rezultat. Če za polaganje nima nobenih ravnin, se kladivo razcepi na 2-3 dela, ki imajo ravne robove. Namestitev se izvaja na enega od treh najbolj priljubljenih načinov:
  Polaganje granitnega kamna

Sheme polaganja granitnih tlakovcev

Spodaj so najpogostejše možnosti za tlakovanje s tlakovci granita in približna poraba tlakov za tlakovanje v vsaki shemi
  Polaganje granitnega kamna

Izbira in polaganje granitnega tla - vse, kar morate vedeti!

26.01.2013 Naravni kamen je najstarejši gradbeni material, ki je večkrat potrdil svojo praktičnost in dekoracijo. Uporaba naravnih materialov v obrnjenih stenah in postavitev tal v notranjost hiš in stanovanj je nedavno postala še posebej priljubljena možnost. O pozitivnih lastnostih naravnega kamna lahko govorimo večno, seveda pa je glavna prednost naravnost tega materiala, pa tudi možnost obnavljanja in popravljanja kamna.
  Polaganje granitnega kamna

Kako izvajalci Yudu

Če se odločite, da obnovite fasado zasebne hiše ali okrasite tremo koče z granitnim kamnom, se obrnite na umetnike duuda. Nudijo širok spekter storitev za polaganje granita v obliki plošč ali tlakovcev. Specialisti, registrirani v Udu:
  Polaganje granitnega kamna

Tlakovana tehnologija

Obstaja določeno zaporedje ukrepov, ki jih je treba opraviti, da bi dobili odličen rezultat. Postopek namestitve je sestavljen iz več pomembnih korakov:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty