wtorek, 31 lipca 2018

Požarna zaščita

  Požarna zaščita

Ognjevarna obdelava gradbenih konstrukcij

Visokokakovostni protipožarni premazi so učinkovito orodje za preprečevanje požarov. Ob upoštevanju značilnosti uporabe prodanih materialov je mogoče določiti glavne smeri požarne zaščite.
  Požarna zaščita

Garancije za varnost in kakovost

Strokovnjaki podjetja OGMEVOD (okrajšava besed: Protipožarna zaščita kovinskih konstrukcij, Zračni kanali, Protipožarna zaščita lesa) bodo profesionalno nudili celoten spekter storitev na področju požarne zaščite:
  Požarna zaščita

Načini protipožarne zaščite lesenih konstrukcij

Znano je, da se lahko za požarno zaščito lesenih konstrukcij uporabljajo številne metode. Najbolje pa so najbolj učinkovite možnosti, kot so:

Metode za zaščito lesa

Les je na voljo material za gradnjo, vendar je zaradi vnetljivosti njegova uporaba zelo omejena. Lesene konstrukcije pogosto opravljajo funkcijo podpore v krajih z majhno obremenitvijo, vendar zahtevajo tudi obdelavo. Konstrukcijska zaščita lesenih in kovinskih konstrukcij se pri izbiri materialov bistveno razlikuje.
  Požarna zaščita

Lastnosti ognjevzdržne barve za kovine

Ognjevzdržna barva za kovine, ki se nanese na površino kovine, tvori odporen premaz, ki je zagotovljen tako, da vzdrži učinke ognja in visoke temperature za določen čas. Debelina sloja takšne prevleke določa stopnjo protipožarne zaščite kovinskih konstrukcij, merjeno v nekaj minutah. Ognjevarna barva kovinskih konstrukcij, ki jo ponujamo, izpolnjuje vse zakonske zahteve požarne varnosti in se uspešno spopada s svojimi nalogami.
  Požarna zaščita

ZNAČILNOSTI SESTAVA NERTEX-OK

Ognjevzdržni premaz, ki temelji na zaviralcu Nertex-OK, vam omogoča, da pri potrebnem času shranite nosilnost jeklenih konstrukcij. Ko je izpostavljen plamenu ognja v negorljivem premazu, pride do kemične reakcije, ki je del zaviralcev gorenja in posebnih aditivov, kar upočasni ogrevanje objektov na kritične temperature v vnaprej določenem času.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty